Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Bluetooth Headset a HFP s USB donglem  (Přečteno 1264 krát)

Phoenix

• Aktivní člen
  • *
Bluetooth Headset a HFP s USB donglem
« kdy: 31 Července 2015, 12:53:15 »
Ahoj, mam sluchatka, ktera podporuji A2DP i HFP. Jsou plne funkcni - vyzkouseno na notebooku s integrovanym BT (Ubuntu 14.04.2). Na desktopu BT nemam, tak jsem tam zasunul USB Bluetooth Dongle (ID 1131:1001 Integrated System Solution Corp. KY-BT100 Bluetooth Adapter). Nainstaloval (stejne jako predtim na notebooku) blueman a pulseaudio-module-bluetooth. Po sparovani v Bluemanovi lze pouzit pouze profil A2DP - v pavucontrol se pak objevi headset. Bohuzel pres to neni mozne nahravat :( Docetl jsem se, ze A2DP slouzi ke kvalitnimu prenosu hudby, kdezto HFP pro telefonovani (tedy audio vstup i vystup). Kdyz v Bluemanovi zvolim tento profil, vypise se Failed to change profile to hsp. Kdyz tento profil zvolim v pavucontrol, hudba prestane hrat tak na 15 vterin a pak se zpet vrati na A2DP. Nastaveni PulseAudia mam defaultni, zadne zmeny jsem v tom nedelal.

Protoze to funguje na notebooku, predpokladam, ze chyba bude v tom BT donglu. Je mozne, ze dongle nepodporuje HFP?
Notebook FUJITSU-SIEMENS Amilo PRO V3505 - Intel Core 2 Duo, 1 GB DDR2 533 MHz, GMA950, 160 GB disk, Ubuntu 7.10

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Re:Bluetooth Headset a HFP s USB donglem
« Odpověď #1 kdy: 01 Srpna 2015, 09:36:40 »
Možný je vše, co na to výrobce? :)

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.