Dekuji za reakci-
Ano, neznám "svuj přístroj" a nevim kde se spousti bios. (Acer Aspire One D255)
Vcera jsem vse hledal na googlu, I jende a I tento navod jsem nasel a pokousel jsem podle neho postupovat. Bohužel když zadám nové heslo napíše mi to že heslo nebylo zmeneno..."přesné znení opravdu ted nevim, ale jakmile přijdu z práce, mohu ti to napsat. Našel jsem na netu že I toto nekdo řešil ale nevyřešel. Proto jsem se dnes ráno rozhodnul přeinstalovat Ubuntu z flashky. ale NIKDY jsem toto nedělal. teoreticky vím že při zapínání se musí mažkat (nejspíš) F12 a pak nevím doufám že me to pak navede.. když jsem to pokoušle včera tak jsem mačka F4 (to mám na svém pracovním notebook a tím se dostanu do Biosu u neho) ...a ted už Velmi LAICKY...nejspíš jsem se po pár pokusech dostal do BIOSu, našel tam flashku, chctel jsem ji spustit a mačkal jsem enter jak šílenej a nereagovalo to...možná že jsem bil nekde jinde a delal co neměl. připouštím Jsem LAIK a NIKDY jsem sám nic NEPŘEINSTALOVAVAL!
Hledal jsem radu sam, zas takový *censored* nejsem, I for a jsem si procházel, ale vždy se jednalo o troche jiný tip přeinstalace (s win atd..) Ale soubežne jsem na muj problem dostal odpoved na jiném foru kde to se mnou pokusil řešit jeden uživatel. Hned jak přijdu domu tak to zkusím..