Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s instalací-poslední okno  (Přečteno 1259 krát)

InioMades

• Návštěvník
Problém s instalací-poslední okno
« kdy: 15 Října 2015, 23:37:46 »
Zdravím
Hledal jsem odpověď ve starších příspěvcích ale můj problém jsem nenašel. Takže abych začal od začátku nabootoval jsem ubuntu 14.04 přes unetbootin a všechno v pořádku. Všechny okna jsem odklikal a při posledním okně po zadání uživatele, když se kopírují soubory vidím okno pouze při kopírování souborů a zhruba v půlce mi okno zmízí. Po zmizení okna vidím pouze kurzor, který ukazuje načítání a horní lištu jak je v ní vpravo nahoře ikona vypnutí a zvuku. V tomto okamžiku je počítač i několik hodin a nikam se to nepohne. Zaseknutá instalace to nejspíš není, protože s kurzorem můžu volně hýbat a i vrchní lišta reaguje na kliknutí, i když v ní nejsou všechny možnosti, které by tam měly být. Nějaké nápady jak toto vyřešit? Díky odpovědi.

InioMades

• Návštěvník
Re:Problém s instalací-poslední okno
« Odpověď #1 kdy: 16 Října 2015, 01:13:05 »
Tak nakonec vyřešeno. Problém byl v tom, že se instalace zasekla kvůli flash disku. Z nějakého důvodu se flash disk sám vždy v tu samou chvíli odpojil a po restartu se bios tvářil jako by zapojený nebyl. Stačilo tedy spustit ubuntu z flash disku a poté v nabootovaném ubuntu spustit z plochy instalaci.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.