Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zobrazení  (Přečteno 1184 krát)

Ricprd

• Návštěvník
Zobrazení
« kdy: 06 Ledna 2016, 12:08:26 »
Dobrý den/Ahoj

Měl bych dotaz, k zobrazení displejů. Používám virtualbox - notebooka - dva monitory přes dockstation,  jeden přes port replikátor.. stále se mi nedaří dostat optimální rozlišení, zejména kvalita.. instalován VBoxGuestAdditions_5.0.12 , ale stále jsou v menu display, displeje jako neznámý display, sice s optimální velikostí , ale kvalita nic než moc..

Mam vizi používat používat pouze terminátora na práci a nechci mít rozmazané písmenka..

Normálně si věřím a na fora moc s dotazy neotravuji, spíše naopak.. ale toto řeším docela dlouho a nedaří se nedaří..

děkuji moc za každé písmenko

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
Re:Zobrazení
« Odpověď #1 kdy: 06 Ledna 2016, 13:21:49 »
Takze mas Ubuntu ve virtualu a v nastaveni VBoxu prizarene dva (tri?) displaye, ktere jsi si prethanul na fyzicke displye? Nebo je to nejak jinak?
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Ricprd

• Návštěvník
Re:Zobrazení
« Odpověď #2 kdy: 06 Ledna 2016, 14:09:45 »
Je mi naprosto jasný, že se jedná o problém s virtualboxem.. proto se omlouvám a vím že to sem nepatří.. v virtualu mam dva monitory..
Ale našel jsem řešení.. Jsem v nové práci a tady jedou výhradně windows, proto jsem to řešil.. Se na to po zkušební době vyprdnu a nainstaluji si ,ale asi oblíbenou fedoru..a uvidíme ..:)

děkuji!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.