Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: USB zvukova karta Behringer  (Přečteno 1822 krát)

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
USB zvukova karta Behringer
« kdy: 26 Února 2007, 12:08:55 »
koupil jsem zvukovou kartu pres USB Behringer UCA202 a nejde ji rozjet. System ji nacte, ale pri testu je v reprakach hluse. Nema ji nekdo taky?
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #1 kdy: 27 Února 2007, 08:48:58 »
Pomozte mi prosim. Hodne se trapim s tou zvukovou kartou. Udelal jsem toto: V system-predvolby -zvuk jsem vse nastavil na audio USB, dostal jsem slabounky zvuk, pak mi to ukazalo :
audiotestsrc wave=sine freq=512 ! audioconvert ! audioresample ! gconfaudiosink: Zdroj je zaneprázdnený alebo nedostupný.
Zkousel jsem aktivovat alsu - v sprava- nastaveni sluzeb a prehodit zvuky na alsu - nic. Myslim ze je spravne abych mel nastaveno audio USB, protoze zvukovka Behringer ma pry uz vsechny drivery v sobe - nebylo k tomu zadne CD s ovladacama - funguje bez instalace pro vsechny PC a Mac. diky

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #2 kdy: 28 Února 2007, 19:48:26 »
Tak nikdo-nic. Zkousel jsem se ptat v ABClinuxu a tam mi napsali toto: Dále, pokud máte v počítači víc zvukovek, tak v zájmu maximálního zjednodušení tu druhou vyndejte nebo zakažte v biosu pokud je onboard ať se tam neplete. Pak připojte UCA202 a spusťte alsamixer (nebo jiný mixer). Pokud se objeví posuvníky, je napůl vyhráno a zvukovka inicializovaná a funguje. Zkuste speaker-test nebo nějaký přehrávač. Pokud to bude hlásit něco výše uvedeného, tak nejspíš už zvukovku okupuje esd (u Gnome) nebo artsd (u kde). Nějaký ubuntista by teď mohl poradit, jaká je stadardní cesta, já si podobné zvěrstvo vůbec nepoštím do systému a samozřejmě vám nebudu radit, ať to killujete z konzole, prtože to není řešení :(

Tohle vsechno jsem udela, 2 zvukovku vyndal, v alsamixeru signal je, i ve skouskach zvuku je slabucky signal pri navoleni audio USB, kdyz vsak v druhe kolonce predvolim zvukovku na USB audio codec, tak se pri zkousce zvuku objevi zprava z minuleho prispevku. Moje USB karta ma 1.1 interface

wald

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 17 Března 2007, 18:32:41 »
Ja tu kartu mam a funguje bez problemu .Mam  notebook Inspiron od Dellu. Zkus tipy z tyhle stranky http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=205449&highlight=usb+audio

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.