Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Timeviewer - instalcia  (Přečteno 2663 krát)

hofy

• Návštěvník
Timeviewer - instalcia
« kdy: 15 Února 2016, 10:06:44 »
Zdravim. Som uplny zaciatocnik na Ubuntu. pokusil som sa nainstalovat teamviewer. Stiahol som ho z ich stranky spustil instalacny subor .pub, zadal heslo a nainstaloval. myslels som si naivne, ze sa mi niekde obajvi ikonka, ze je nainstalovany, zial nenesiel som su nikde, hoci v centre pre softweara pre ubuntu maj zelenu fajku, ze je nainstalovany .  Potom som nasiel niekde na webe navod cez terminal, neviem ci som to robil spravne, podla mojho nazoru som ho vsak tymto spososbom len spustil, lebo akonahle som zatvoril program, zmizla mi aj jeho ikonka na lavej strane, menu alebo ako sa to vola, kde su vsetky najpouzivanejsie aplikacie, disky a pod.  Predstavoval som si to tak, ze po instaalcii bude niekde ikonka teamvieweru, ktoru si tam jednoducho pridam a budem ju odtail spustat ako povedzme firefox. Mohol by mi niekto poslat link na nejaky navod,pripade mi to v par riadkoch ozrejmit ako mam postupovat. Vdaka !

juwa2

• Závislák
Re:Timeviewer - instalcia
« Odpověď #1 kdy: 15 Února 2016, 10:42:04 »
Vytvoř si spouštěč, třeba na Ploše
http://wiki.ubuntu.cz/spou%C5%A1t%C4%9B%C4%8D

hofy

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 15 Února 2016, 13:42:47 »
No diky, zatila na mna trosku komplikokovane... Ale Mne bude uplne stacit, ked ho budem mat v tom dasi... lebo ja neviem nikde najst ani tu ikonku nainstalovaneho teamvieweru. Vidim len ten instalacny subor teemvieweru.pub a nikde nemozem nasjt kde je to nainstalovane tak ako mi ukazuje centrum softweare...

juwa2

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 15 Února 2016, 14:25:07 »
Spouštěč máš v /usr/bin
a podívat se můžeš i do /usr/share/application
-------------------------------------------------------------------
Ne každý program při instalaci vytvoří spouštěč (zástupce). A některé programy se ani neinstalují, jen se spouští.
Je to stejné jako ve Windows. Pokud uživatel spouštěč požaduje, může si ho jednoduše vytvořit viz postup výše.

hofy

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 15 Února 2016, 14:32:28 »
Aha ! Videl som vsak jednovideo, presne s tym TV kde ho mal v tom dasi a hned po instalacii. pohladam ho.  
Ja som to nainstaloval ale bez toho terminalu a v aplikaciach sa mi vobec nezobrazuje, preto usudzujem, ze by to bolo treba nainstalovat cez ten terminal... 
« Poslední změna: 15 Února 2016, 14:37:39 od hofy »

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
« Odpověď #5 kdy: 16 Února 2016, 04:08:22 »
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

hofy

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 16 Února 2016, 09:12:47 »
nainstalovane podla videonavodu a TV je tam kde byt ma.. :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.