Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: KUBUNTU 16.04 po instalacii mrzne  (Přečteno 1503 krát)

milanSK

• Návštěvník
KUBUNTU 16.04 po instalacii mrzne
« kdy: 24 Dubna 2016, 20:40:57 »
Ahojte potreboval by som poradit skusal som nove KUBUNTU 16.04 nainstalovat na moj PC ale po chvili prace s kubuntu mi stale zamrzal PC. Par krat som klikol na nieco a vzdy po chvili zamrzol komp a musel som dat restart, navyse v spravci driverov som nenasiel ovladac na nvidia GPU. mam intel i3, GPU nvidia GTX550Ti, 8GB RAM, 1TB disk. Pri instalacii som dal prepisat cely disk.Bootoval som z UEFI mechaniky. Asi pred rokom som mal tiez kubuntu a ovladac na Nvidiu som tam mal, a teraz nic. Ubuntu som neskusal iba LinuxMint a ten zas pocas instalacie vzdy zamrzol. Skoda chcel som sa po asi roku opat vratit k linuxu nakolko mi na moju pracu uplne postacuje
Dakujem

milanSK

• Návštěvník
Re:KUBUNTU 16.04 po instalacii mrzne
« Odpověď #1 kdy: 25 Dubna 2016, 16:21:34 »
Nakoniec som to vyriesil tak, ze som nainstaloval linuxmint verziu 17.2 ktora mi sla v pohode predcasom a zatial max spokojnost

vxmery

• Stálý člen
  • **
Re:KUBUNTU 16.04 po instalacii mrzne
« Odpověď #2 kdy: 25 Dubna 2016, 16:49:09 »
ahoj,
Citace
po chvili prace s kubuntu mi stale zamrzal PC
Ja by som dal 16.04 ešte trocha času na vychytanie neočakávaných bugov.
Mint 17.2 je postavený na Ubuntu 14.04 LTS, takže je to už po dvoch rokoch pekne odladené a podporu máš do 2019.
Pred samotnou inštaláciou si najprv vyskúšaj LiveUSB. až keď všetko chodí ok, potom inštaluj.
Dobrá nálada nevyrieši všetky problémy ale naserie toľko ľudí, že stojí za to si ju zachovať.
Linux Mint 19.1 Cinnamon

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.