Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Modem axesstel mv110l od UFONA - nový uživatel [vyřešeno]  (Přečteno 2344 krát)

draczech4

• Návštěvník
Příjemný večer, dnes jsem si nově nainstaloval linuxovou verzi Ubuntu 16.04 a jakožto nový zcela nový uživatel mám problém, jak zprovoznit internetové připojení od společnosti Ufon s modemem axesstel mv110l?

Děkuji předem za radu.

Petr
« Poslední změna: 15 Května 2016, 21:35:12 od Petr Merlin Vaněček »

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

draczech4

• Návštěvník
Re:Modem axesstel mv110l od UFONA - nový uživatel
« Odpověď #2 kdy: 12 Května 2016, 21:31:48 »
Zdravím a děkuji za reakci.

Ze zmiňovaného odkazu se mi nepodařilo rozbalit daný skript a tak jsem pátral dál a našel toto: http://www.abclinuxu.cz/poradna/hardware/show/307820.

Zadal jsem Sitova pripojeni - pridat - vyberte typ pripojení - mobilni sirokopasmova - vytvorit - axesstel co.ltd.....nasledujici-ceska republika-poskytovatel(nemohu najít svého poskytovalele...zadal jsem ručně    ufon - nasledujici - použit.
číslo #777
uživatelské jméno:  ufon
heslo:   ufon

ULOZIT!
A po připojení vše funguje! DEKUJI VELICE! :)

conpet

• Návštěvník
Re:Modem axesstel mv110l od UFONA - nový uživatel
« Odpověď #3 kdy: 15 Května 2016, 11:31:21 »
Ano takhle to má fungovat , je to stejný jako třeba s mobilem , před cca 6ti lety to bylo strašně krkolomný takovédle věci zprovoznit pokud to nešlo samo hned po připojení, tady je vidět jak jde ubuntu stále dopředu a to se mě líbí :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.