Abych se přiznal, asi jsem já nebo ostatní nepochopili tvůj přesný dotaz.
Pochopil jsem to tak, že sis koupil Samsung TV (nepíšeš ale, jestli se jedná o model 2015 - řada J - či model 2016 - rada K). V čem konkrétně se pokoušíš přehrát Livestreaming? Přes Webový prohlížeč v tvé smart TV? Či má Tipáč pro daný streaming svoji app pro Samsung TV? Nebo používáš jiný způsob přehrávání videa (např. Ubuntu na ntb. + HDMI)?
Samsung TV roku 2015 a 2016 (řada J, respektive K) obsahují OS Tizen, který zřejmě bude odvozen z linuxu. Webové prohlížeče pro TV nesmíš brát jako plnohodnotné webové prohlížeče pro PC, jedná se o odlehčené verze které slouží jako doplňková funkce a ne všechny věci tam fungují. Navíc jak píšeš, zřejmě není nainstalován flashplayer. Jeho instalace nebude jednoduchá, zřejmě bys musel nahrát na TV novou verzi OS a to ještě nějakou uživatelsky upravenou (existují fora, která se dané problematice věnují), nicméně přehráním na neoficiální firmware přicházíš o záruku a není zajištěno, zda flash bude valit. To už nicméně přesahuje rámec tohoto fóra a budeš se muset poohlídnout a získat informaci jinde, např.
https://forum.samygo.tv/Možným řešením by bylo, kdyby měl Tipsport aplikaci pro samsung TV (v jeho app storu), čímž by mohla být zaručena funkčnost daných streamů - stejně tak, jak je to v jeho app pro android. Tudíž, pokud danou aplikaci nenajdeš v samsung app storu, je možnost se obrátit na Tipsport, zda danou aplikaci nemá pro danou TV v plánu vyvíjet. Bohužel si myslím, že od nich dostaneš negativní odpověď.
Možné řešení sledování tipsport TV na samsung TV:
1) Propojit ntb s TV pomocí HDMI a zobrazení obrazu na TV
2) Zakoupit nějaký ten stick typu Chromecast a streaming videa z telefonu do daného sticku - toto nemám odzkoušené, jedná se o moji teoretickou úvahu. Popř. ještě možno koupit nějaký ten android TV box, připojení přes HDMI + instalace androidí tipsport aplikace do tohoto TV Boxu. Za pár dní je single day, v Číně tak lze v těchto dnech sehnat tyto TV boxy i s Androidem 6 do 20 USD.
to martyj: Silverlight nepotřebuje, opravdu se jedná o Flash, který tipáč používá. Sám jsem nedávno jakožto fanoušek hokeje též řešil něco na technické podpoře Tipsportu a bylo mi oznámeno, že na HTML5 mají v plánu přejít, ale časový horizont mi nesdělili. Vzhledem k jejich dřívějším planým slibům bych to na nějakou brzkou dobu neviděl.