Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nastavení času v KDE - chybí tlačítko OK  (Přečteno 1404 krát)

Pavelp

• Host
Nastavení času v KDE - chybí tlačítko OK
« kdy: 03 Března 2007, 20:16:05 »
Zdravím vespolek. Zachvácen záchvatem patriotismu, snažil jsem se v KDE / Nastavení systému/Datum a čas/Administrátorký režim nastavit jako časové pásmo Prahu.  Jenže nikde nemám nějaké tlačítko Potvrdit, nebo OK,  můžu jen Zavřít s křížkem. Nepatrně mě dopaluje, že tam mám Bratislavu, a URČITĚ vím, že jsem ji nikde při instalaci nevolil. (Ono je to jedno, vím). Kam se to tlačítko podělo, ví někdo radu ?

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
« Odpověď #1 kdy: 03 Března 2007, 20:25:16 »
Teda taky to tam koukám mám, ale v pravém dolním rohu, kde jsou hodiny, mám správně Prahu. - Pravý klik na to - Časové pásmo a tam si zaškrtni Praha, možná se to projeví až po restartu grafiky.
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
« Odpověď #2 kdy: 03 Března 2007, 22:49:03 »
Citace: Pavelp
Zdravím vespolek. Zachvácen záchvatem patriotismu, snažil jsem se v KDE / Nastavení systému/Datum a čas/Administrátorký režim nastavit jako časové pásmo Prahu.  Jenže nikde nemám nějaké tlačítko Potvrdit, nebo OK,  můžu jen Zavřít s křížkem. Nepatrně mě dopaluje, že tam mám Bratislavu, a URČITĚ vím, že jsem ji nikde při instalaci nevolil. (Ono je to jedno, vím). Kam se to tlačítko podělo, ví někdo radu ?
Jaké máte rozlišení? U nižších se ta tlačítka někdy nevejdou do okna (aspoň u 6.06 mi to ještě dělalo. Teď nevím, jedu v 1600x1200). Co se týká té Bratislavy, jak psal Kačer, při najetí na hodiny je v bublině, která se zobrazí zmíněna Praha. I když se ta Bratislava změní na Prahu, stejně se to zase vrátí do původního stavu. Nicméně stejně je to jedno, jsme stejné časové pásmo.
Kubuntu forever :-)

Pavelp

• Host
« Odpověď #3 kdy: 04 Března 2007, 07:43:41 »
Ano, ten trik se schovanym OK na X-ove grafice linuxu moc dobre znam a nekolikrat jse si s nim v davnych dobach polechtal nervy. Ale to nevypada na ten problem. Spis se mi zda, ze je to nejaky bug v koordinaci graficke nadstavby a konfiguraku a chtel jsem si overit, jestli jsem sam, nebo ne.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.