Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: gnome-panel  (Přečteno 2562 krát)

Vojtin

• Host
gnome-panel
« kdy: 04 Března 2007, 18:57:30 »
jde nějak docílit úplného skrávání panelu? Když dam automaticky ukrývat tak mi vždycky kousek panelu kouká, jak jste na tom vy?

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
gnome-panel
« Odpověď #1 kdy: 04 Března 2007, 20:34:03 »
Já jsem na tom stejně... a myslím že to je tak schválně a že to asi nejde... leda by jsis to upravil a skompiloval sám nejspíš...
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
gnome-panel
« Odpověď #2 kdy: 04 Března 2007, 21:07:00 »
Úplně skrýt se mi jej taky nepodařilo, ale podařil se mi ten kousek zmenšit na 1px - spusťte gconf-editor a najeďte na apps -> panel -> toplevels -> bottom_panel_screen0 (nebo jiný panel) a změňte auto_hide_size. Ale i když tam bude 0, pořád bude 1px koukat...

Takže jak čtu, úplně skrýt nejde - http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=127973

Vojtin

• Host
gnome-panel
« Odpověď #3 kdy: 04 Března 2007, 23:17:46 »
Hmmm to jsem si myslel. Ten bug je starej tři a půl roku....
Dokud nebude nad programátorama tým neprogramátorů a lamiček tak budou přibývat funkce, ale ne vyladěnost.... škoda.

Díky za tip, vyzkoušim.

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
gnome-panel
« Odpověď #4 kdy: 05 Března 2007, 10:02:49 »
Též pozoruji tuto tendenci. Naprosto souhlasím s Vojtinem.
» Linux Mint on mini-ITX boards «

Vojtin

• Host
gnome-panel
« Odpověď #5 kdy: 05 Března 2007, 10:19:51 »
Citace: tpikalek
Úplně skrýt se mi jej taky nepodařilo, ale podařil se mi ten kousek zmenšit na 1px - spusťte gconf-editor a najeďte na apps -> panel -> toplevels -> bottom_panel_screen0 (nebo jiný panel) a změňte auto_hide_size. Ale i když tam bude 0, pořád bude 1px koukat...

Takže jak čtu, úplně skrýt nejde - http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=127973
Sup, ten jeden pixel už neni tak hroznej, díky.

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
gnome-panel
« Odpověď #6 kdy: 05 Března 2007, 18:04:35 »
Nuz neviem ci to je bug, ale rovnako to je tusim aj vo win. a ma to sluzit na to aby si kazdy vsimol ze ten panel tam je schovany a aby bolo na co nabehnut ked ho chces vysunut.(aspon myslim :rolleyes: )
Lenovo Ideapad Slim 5 Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
gnome-panel
« Odpověď #7 kdy: 05 Března 2007, 19:05:33 »
To je moc pěkný, ale co když někdo ví, že tam ten panel je a chtěl by ho schova?. Myslím, že by to mělo jít odstranit úplně, aspoň v tom gconf-editoru, když to není přímo v nastavení panelu...

Teď jsem se díval a ve Windows XP tam zůstane taky 1px linka barvy panelu (tedy většinou modrá).

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
gnome-panel
« Odpověď #8 kdy: 05 Března 2007, 19:22:23 »
A co sa tak trochu pohrat s nastavenim monitoru a stiahnut obraz o 1px mimo? Nestandartne ale funkcne, nie?
Lenovo Ideapad Slim 5 Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.