Ne, ja u Microsoftu nesouhlasim s mnohym, ale nejsem fanatik zamereny proti nemu. Ani muj predchozi prispevek neni namiren proti MS, ale pravda proti voice recognition. Jen se snazim vyjadrit, ze v bezne praxi obycejnych lidi je tato funkce naprosto zbytecna. Jako na desktopu Beryl nebo Aero. Jo, je to krasny, ale vypnul jsem to presne po jednom dni, protoze to proste nema smysl pri praci a akorat to ubira vykon. A to si kazdy uzivatel casem uvedomi, pokud nema nejake delo s ctyrmi 2GHz procesory a nejmodernejsi grafickou kartou.
Ja Microsoftu gratuluju, ze dokazal vymyslet taky neco pro lidi. Pokud to nekomu, kdo ma jakekoli zdravotni problemy, poskytne moznost ovladat pocitac bez vetsich problemu, tak to je krok dopredu. Samozrejme si neodpustim dodatek, ze tato technologie by mela byt zdarma dostupna vsem, i bez Windows, a v tu chvili by mela byt financovana nejakym fondem nebo ja nevim treba vladou Spojenych statu.
Pravda, bez toho, abych to sam osobne vyzkousel, nemuzu kritizovat nejake nedostatky.
Prosim nedelejte ze me ale magora, ktery se bouri, kdykoliv slysi slovo Microsoft. Takovych je spousta, ale ja mezi ne nepatrim. I ja jsem jejich OS dlouha leta bez remcani pouzival, zpocatku i legalne. Dekuji.