Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Neviem si rady 5x  (Přečteno 2018 krát)

Warthog13

• Návštěvník
Neviem si rady 5x
« kdy: 07 Března 2007, 19:04:01 »
Mám takýto problém. Na PC som chcel velmi skúsiť Linux. A tak som dal Ubuntu.
Moje PC Win aj Ubuntu 6.06 a išli spolu v poho prelúskal som sa cez rozne nadstavenia dokonca na takú lamu ako som ja som si rozbehal aj NTFS zapis. No po určitom čase sa mi aj Win aj Ubuntu restartovali sami od seba. Neviem prečo? Tak som bol nútený.Linux dať preč.
Lenže srdce mi za ním pištíí a chcel by som to nejako vyriešit ale sám si s tým neporadím LOL.
Ešte taka vec ze ked sa restartli tak vyhodilo Modrú obrazovku a s textom ohladne nejakych Memory a ze sa mam kuk na BIOS  Systen Cacheable a COOO,32k Shadow lenže to už porom aj pri roznych nadstaveniach restartovalo.

Ak môžete a viete Pomôžte
 Very THX

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
Neviem si rady 5x
« Odpověď #1 kdy: 07 Března 2007, 19:48:03 »
Evidentne hardwarovy problem, zkuste nejdriv pustit memtest z instalacnihoCD Ubuntu, nejmene pres noc. Doporucuji pocitac predat specializovanemu servisu. Pokud jste z Prahy, klidne mi to privezte, zadarmo se na to kouknu. Ozvete se na email.

Warthog13

• Návštěvník
Neviem si rady 5x
« Odpověď #2 kdy: 08 Března 2007, 14:34:03 »
Dakujem za odpoved len ta smola ze som zo Slovenska takže s tou Prahou Velmi Dakujem ale smola. Lol som zvedavyy co to je za chyba
 asi to teda dam do servisu.

nojvirt

• Aktivní člen
  • *
Neviem si rady 5x
« Odpověď #3 kdy: 08 Března 2007, 15:24:11 »
popiste HW... pokud se restartuji oba OS, muze to byt treba teplotou procesoru
Ubuntu od 5.04...

"My howercraft is full of eels!!"

Vojtin

• Host
Neviem si rady 5x
« Odpověď #4 kdy: 08 Března 2007, 15:27:42 »
Rozebrat a vyfoukat prach z žebrování chladiče. :)

Warthog13

• Návštěvník
Neviem si rady 5x
« Odpověď #5 kdy: 08 Března 2007, 17:40:22 »
Ved práveže Oba Systémy to mi je divne. Ale teraz napr: Ked mam iba Win a dal som Chkdsk tak ide win normalne tak neviem.
Procesor ide stale okolo 50 stupnov Mam KTV4 DOskuMSI, Procak strarý AthlonX 1800 a pamet 768. Ale prehodil som Pamte v slotoch trochu poutieral a idem ešte vysat . Len ci zase ked nahodim Linux sa to casom zase neposerka?

Veľká vďaka za Odpovede.

Warthog13

• Návštěvník
Neviem si rady 5x
« Odpověď #6 kdy: 08 Března 2007, 17:47:55 »
A pre upresnenie mam dva disky jeden: 200 a druhy: 40  
Na 200 Win na 40 Linux
A pri kontrole som zistil ze ta 40 ma nejake chyby v sebe najskor sektory to vyzera a nedaju sa napravit. Mohlo to byt tým?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.