neco horsiho nemuzu jak pridavat tak kontakty ani skupiny mazat coz me deprimuje jeste vice,.. :-[
Buď je to bug Pidginu podobně jako tento:
s Pidginem se mi párkrát smazaly kontakty (a to jsem měl ostrou verzi 2.0.0), teď nedávno to došlo až moc daleko - kontakty se už kompletně ani nenačetly, takže jsem o většinu přišel., napsal
wizaard a
septyk říká:
Mě se to stalo včera, zmizeli mi kontakty když jsme přejmenovával skupinu :-) Pak když jsme někdy pozdějš zapnul Pidgin tak tam ty kontakty nebyly :-/ ...jen upozornim že to už je podruhý :-/ ale poprvé se mi to stalo v kopete. - i když například
Petr Tomeš tuto zkušenost nemá ...
anebo se dá v Pidginu nějak nastavit max. počet povolených kamarádů a je jen otázkou, kde a jak.
Zde na fóru jsem našla o Gaimu
tohle ("Z neznámého důvodu nemohu přidat kamaráda osobní. Nejčastější důvod je, že máte ve svém seznamu kamarádů maximální počet povolených kamarádů.") ... snad Ti to pomůže?
Každopádně bych se pokusila starší verzi Pidginu odinstalovat a místo něj dát z repozitáře GetDeb verzi 2.0.2, která sice není nejnovější ale měla by být OK :-) protože aktuálně nejnovější verze Pidginu 2.1.0 několika uživatelům "padá". :-(
Edit:Problém by mohl způsobovat tenhle
bug Pidgina.