Tak sem to projel a zjistil jsem, že stáhnu nějaký emeral soubory, který importuju do emeral manageru a tam je jsou temata,,
problém ale je, že to není komplexní řešení.. změnim ono tema a změní se mi grafika oken atd, ale panely zůstanou stejný, pozadí taky a nastavení berylu jako krychle atd se taky nezmění...
Takže ono tema pak ztratí svojí váhu, protože se zasadí do nevyladěného prostředí a nevypadá to tak dobře jak by mělo...
bych spíš očekával něco co my umožní mít defaultní nastavení a kam bych importoval balík kterej změní uplně vše.. změní celiství design. Takže v podstatě jedním kliknutím bych mohl ze svého prostředí udělat visty a neskutečně *censored* jednoho kámože co si nainstalil visty a teď neskutečně slintá jak je to hustý a ukázka toho, že většina věcí de jednim kliknutím nastavit v linuxech aby to bylo stejný a se čtvrtinovejma nárokama, to by ho asi zabilo :

nebo aspoň něco jako import pro beryl, import pro emeral, pozadí a další potřebný obrázky s readme kde by byl popis jak vše nastavit k potřebné dokonalosti... takovíto základní paklík bych nejenom ocenil já...
A myslím, že by to nemusel být pro nadšence co si s grafikou takkle dokážou vyblbnout moc problem.. v podstatě uložej veškeré své nastavení a napíší pár řádků textu, zabalí a hodí to na neta,..