Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem se zapojenim repro a dualboot (v Ubuntu [vyřešeno])  (Přečteno 1548 krát)

hormon

• Návštěvník
Cau lidi...mam problem s prenosem zvuku do repraku...nez jsem ubuntu nainastaloval tak sem komplet zformatoval disk a nahral znovu windows, to mi zapojeni beden normalne fungovalo a bednicky hrali :o)...posleze jsem instaloval ubuntu,celkem uspesne,az na to ze mi pod windowsama prestali jit ty bedny....instaloval sem na notesu,takze zvuk jde z jeho zabudovanych repracku,ale jakmile zapichnu jacka od externi repro nic se nedeje a porad hrajou bednicky na notesu(to pod windows)...prve sem myslel ze je neco s tim rozhranim,jakoze se tam neco po...,ale pod linuxem,kdyz zapchnu jacka tak zase hrajou oboje bednicky i na notesu i ty druhe....no a kdyz na notesu uplne stahnu zvuk,tak prestanou hrat jeho repracky a hrajou jen ty pripojene...sem z toho volaky zmeteny,toz doufam,ze mi nekdo poradite....dikes
« Poslední změna: 13 Prosince 2007, 22:55:09 od Anna Taliánová »

Skeletonix

• Host
Problem se zapojenim repro
« Odpověď #1 kdy: 21 Března 2007, 11:42:44 »
zkuse se podívat na nastavení zvuků v nabídce přístupné po dvojkliku na ikonku reproduktoru vpravo nahoře na liště, třeba tma něco najdete .. ale fakt nevím jen tak zkouším !

kynik

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 21 Března 2007, 12:01:38 »
sam nesnasim posty typu, ktereho se ted dopustim, ale...zvuk ve woknech a jeho nastaveni nema s ubuntu nic spolecneho - to neni ta spravna cesta, hledal bych jinde...

hormon

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 21 Března 2007, 15:22:05 »
No nicmene jine vysvetleni nemam,protoze pred instalaci linuxu mi repraky pod windowsama jely bez problemu.....kdyztak aspon sly, nevite proc, kdyz pod ubuntu zapojim repraky hraji mi oboje jak ty na notesu,tak ty pripojene...
« Poslední změna: 13 Prosince 2007, 22:54:20 od Anna Taliánová »

hormon

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 21 Března 2007, 17:03:01 »
no tak v ubuntu se mi povedlo zprovoznit senzitivitu na jacka a prepnuti zvuku na externi repro odfajfknutim neceho jako open jack sensitivity v nabidce pro nastaveni zvuku,ale pod windows mi porad to nejde,tak kdybyste nekdo vedeli budu vecnym dluznikem

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.