Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: pulseaudio tv a reproduktory  (Přečteno 725 krát)

apachenda

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
pulseaudio tv a reproduktory
« kdy: 05 Leden 2020, 10:37:56 »
Pěkně prosim poradil by někdo jak posílat zvuk do tv přez hdmi a zároveň do reproduktorů přez jack 3.5 našel jsem podobný témata, ale všem po zapnutí "nastaveni widgetu pulseaudio/hlasitost zvuku/Advacend/add virtual ouput devices..."  vyskočila možnost v profilech "vše" u mě bohužel chybí.


juwa2

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 4194
    • Zobrazit profil
Re:pulseaudio tv a reproduktory
« Odpověď #2 kdy: 06 Leden 2020, 00:20:14 »
Tvoje šance je k tomuto nastavení nainstalovat/použít pavucontrol

apachenda

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
Re:pulseaudio tv a reproduktory
« Odpověď #3 kdy: 06 Leden 2020, 11:39:23 »
"hardverové" řešení je zajímavá možnost, ale věřím tomu, že to půjde nastavit "softverově" bez dalšího zbytečnýho balastu. Oba výstupy jednotlivě fungují teď jde jen o to je vysílat zároveň...to snad neni až tak zásadní požadavek...
ten mam, ale nevidim v něm o žádnou volbu víc než v pulseaudio...

apachenda

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
Re:pulseaudio tv a reproduktory
« Odpověď #4 kdy: 07 Leden 2020, 23:11:23 »
opravdu nikdo netuší jak to nastavit?

JirkaZ

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 992
  • Dlouholetý uživatel Linuxu a open source obecně.
    • Zobrazit profil
« Poslední změna: 07 Leden 2020, 23:44:26 od JirkaZ »

apachenda

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
Re:pulseaudio tv a reproduktory
« Odpověď #6 kdy: 10 Leden 2020, 11:09:35 »
Děkuji povedlo se mi to podle posledního odkazu. Ty předchozí jsem našel ještě před napsáním dotazu, ale nepochopil jsem co mam dělat.