Vážení přátelé,
ve fóru jsem se dočetla o návrhu vydat knížku nebo alespoň nějaký "sešítek" o "Ubuntu". S takovouto myšlenkou bych velice horlivě souhlasila :-) neboť před pár dny jsem rovněž pokukovala v jednom nejmenovaném knihkupectví po nějaké knize k linuxové distribuci "Ubuntu", ale Bohužel nikde nic :-( ... Nápad je to dobrej, ba vynikající! a slyšela jsem od známý, že na 50 ks knihy vydané svým vlastním nákladem stačí asi tak 10 - 11 tisíc celkem (vydávala své básně). Možná by se někdo z uživatelů - Ubunťáků :-) našel, kdo by byl schopen a ochoten to nějak technicky zvládnout ...? Kdyby tedy měl svou tiskárnu nebo stroj na sázení, osvit .... a tisk, pak by stačilo "pouze" sehnat jednak materiály na knížečku a dále papír na tisk. Nenašel by se prosím někdo takový? Já bych se nebála do toho jít :-D ale nemám ani vlastní tiskárnu ke svýmu notebooku IBM Think Pad T30 ...
Tak a teď je to na vás ;-) ...
Přeji všem pěkný den!
Edit:
Protože nakladatelství Computer Press vydá knihu o Ubuntu, tak tohle téma označuji jako [vyřešeno]. Zájemci si knihu budou moci zakoupit, náklad bude dostatečný :-) 1.500 ks. :-D
Kromě toho je zde na fóru téma o brožurce Ubuntu, které je pořád otevřené, i když vyjde kniha Ubuntu.