Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Terminal - Tab  (Přečteno 2124 krát)

3x3cut0r

• Aktivní člen
  • *
Terminal - Tab
« kdy: 25 Března 2007, 21:19:15 »
Zdar lidi, mozna blbej dotaz, ale preinstaloval sem Kubuntu z Edgyho na Feistyho (cista instalace, puvodni /home) a nejde mi v terminalu doplneni prikazu pres tabulator. Napisu apt-get ins, zmacknu tab a nic :) Co s tim?

3x3cut0r

• Aktivní člen
  • *
Terminal - Tab
« Odpověď #1 kdy: 26 Března 2007, 09:34:09 »
Oprava - neco mi tabulator doplnuje, neco ne...treba cesty k souborum jo, nazvy programu taky...ale s tim apt-get ani aptitude proste nehnu...(prestoze aptitude samotny mi to doplni, install uz ne)

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Terminal - Tab
« Odpověď #2 kdy: 26 Března 2007, 09:38:47 »
1) je tu diskuze přímo o Feisty Fawn!
2) Feisty je zatím ve vývoji a vyjde až v dubnu, či-li je třeba počítat s chybami
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

3x3cut0r

• Aktivní člen
  • *
Terminal - Tab
« Odpověď #3 kdy: 26 Března 2007, 11:44:19 »
Vim ze je tu diskuse o Feistym, taky tam chodim, tohle mi ale neprislo jako chyba Feistyho, ale jako chyba, kterou sem mozna necim zpusobil (i kdyz netusim, cim) a myslel sem, ze by k ni klidne mohlo dojit i ve starsich verzich, zvlast proto, ze se o tyhle chybe na foru jeste nemluvilo, prece jenom neceho takovyho si asi kazdej vsimne hned po instalaci, kdyz si chce nainstalovat nejakej SW...Ale priznavam, ze sem to tam mohl hodit...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.