Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Doom 3 v Ubuntu - problém se SN  (Přečteno 4626 krát)

Stock

• Návštěvník
Doom 3 v Ubuntu - problém se SN
« kdy: 03 Listopadu 2005, 15:40:09 »
Zdravím, podle dokumentace v Ubuntu jsem si stáhl instalaci doom3-linux-1.3.1302-x86.run, nainstaloval a nakopíroval potřebné .pk4 soubory a hra naběhne bez problémů, ale narazil jsem při psaní sériového čísla. V dokumentaci je psané že má fungovat sériovka z oken ale do okénka pro vepsání kódu jde vepsat pouze 16 znaků místo 19 i když místo tam ještě je. Setkal se s tím někdo? Potřebuji jinou sériovku nebo je něco špatně s instalací? Díky za reakci
« Poslední změna: 18 Října 2007, 00:51:36 od Anna Taliánová »

Ondřej Surý

• Host
doom 3 v ubuntu - problém se SN
« Odpověď #1 kdy: 03 Listopadu 2005, 20:53:28 »
Pokud mate (jak predpokladam) originalku, tak si myslim, ze nejlepsi bude se obratit primo na vyrobce.  Urcite bude mit nejake forum nebo email nebo tak neco.

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
Re: Doom 3 v Ubuntu - problém se SN
« Odpověď #2 kdy: 17 Října 2007, 21:34:21 »
Skutečně se zadává jen 16 čísel bez toho posledního dvojčíslí odděleného mezerou. Pokud ti to stále nepůjde, tak mi napiš na email, a já ti to pomůžu přelstít zapsáním sn přímo do souboru a umístěním do doom3 adresáře v home.
Kubuntu forever :-)

bilibov

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 07 Března 2008, 18:05:44 »
Zdravím, podle dokumentace v Ubuntu jsem si stáhl instalaci doom3-linux-1.3.1302-x86.run, nainstaloval a nakopíroval potřebné .pk4 soubory a hra naběhne bez problémů, ale narazil jsem při psaní sériového čísla. V dokumentaci je psané že má fungovat sériovka z oken ale do okénka pro vepsání kódu jde vepsat pouze 16 znaků místo 19 i když místo tam ještě je. Setkal se s tím někdo? Potřebuji jinou sériovku nebo je něco špatně s instalací? Díky za reakci

nepřijde mi to jako problém originálky .. jinak ja zadával celý číslo tedy všechny znaky. a vše je vpořádku ...

PELKO

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 07 Března 2008, 21:41:47 »
Ten istý problém som mal aj ja. Do každého políčka mi šli napísať iba dva znaky, a to aj vo wine a aj v cedege. Obišiel som to tým, že som to nainštaloval cez crossover office čo je tiež emulačný program, avšak nie na hry. Ale nainštalovať to cez neho šlo bez problému :)

qUAKER

• Host
« Odpověď #5 kdy: 07 Března 2008, 23:13:15 »
on se snaží rozjet nativní linux verzi.. ;)

fillunka

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 04 Června 2009, 16:08:37 »
Pokud mate i Widlosoft,tak nainstalovat tam,rozjet hru,ulozit hru!!!
Potom prebootnout do ubuntu,nainstalovat nativni verzi,presne podle popisu na wiki a do slozky Base zkopirovat slozku Savegames.
Potom hru rozjedete a vyberete nahrát!!!Kdyz date novou hru,tak to chce opet sn,takze musite nahrat ze save.
Pokud by byl problem s OpenGL,tak je potřeba doinstalovat libstdc++.so.5,jestli není v repozitari ubuntu,tak je v repozitarich debianu jako uz hotovy balicek.

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #7 kdy: 09 Července 2009, 22:47:03 »
mno a nestačí náhodou doomkey a xpkey? ono záleží, kterou verzi si nainstaluje, ty starší klíč chtějí bezprostředně po spuštění, u 1.3 se to dá obejít nahráním nějaké té uložené pozice, ale pokud si bude chtít doinstalovat nějakej mod, třeba Classic Doom, tak ho nerozjede.
Já jsem doomkey a xpkey nechal jako read-only a zdá se že je pokoj, i když během hraní, když se spustí konzole je vidět že hra k těmto souborům sahá.
Jo a pokud je to origoš a ten klíč je platný, ale hra ho nebere, tak vytáhnout před zadáváním kabel, takhle ho zkousne.
« Poslední změna: 09 Července 2009, 22:49:08 od sabraq »
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.