Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ct24 + archiv,  (Přečteno 6267 krát)

vasekf

• Návštěvník
ct24 + archiv,
« kdy: 31 Března 2007, 20:55:12 »
ahojte,
nejede to a nejede a to jsem vyzkousel vsechny navody tady.

A) Drzice se presne navodu na wiki, vse probehne v poradku az do ...

sudo apt-get install totem-gstreamer-firefox-plugin (pro balik totem-xine-firefox-plugin totez)

Čtu seznamy balíků... Hotovo
Vytvářím strom závislostí      
Reading state information... Hotovo
Balík totem-gstreamer-firefox-plugin je virtuální balík poskytovaný:
  totem-mozilla 2.16.2-0ubuntu3
Měli byste explicitně vybrat jeden k instalaci.
E: Balík totem-gstreamer-firefox-plugin nemá kandidáta pro instalaci

tak ci onak, nehraje to.

B) Navod lukase.svobody jsem zkousel take (od zacatku az do konce presne podle pokynu), ale nejede to. Pri x tych pokusech opakovane jen pro body 13-17 take nic.

v okne archivu ct se zobrazi obrazek mplayer plug-in - embedded video player for mozilla. ....
1. Buffering
2. Connecting to server stream
3. Playing stream
4. Stopped
pred zobrazenim Stopped obcas zazni nejake steknuti (kousek toho streamu hadam) a pak se objevi Stopped. O spojeni se mplayer plug-in myslim pokousi jeste 2-3 krat, vzdy se stejnym vysledkem a video proste nejede.

Prosim poradte co delat, V.

ps: navic jsem nikdy nenasel nic ve /var/lib/mozilla-firefox/plugins/libtotem* ... cerstvy system UBUNTU, kdyz uz tak vse bylo v /usr/lib....
ps2: Mplayer take pri posouvani hlasitosti pise cosi jako alsa-control: error setting left channel, invalid argument. Ale jinak film prehraje, hlasku tedy prozatim ignoruju.
Kubuntu 7.04 Feisty Fawn

vasekf

• Návštěvník
ct24 + archiv,
« Odpověď #1 kdy: 22 Dubna 2007, 01:43:56 »
Ahoj,
problémy jsem nechal koňovi a online stream řešil spouštěči na ploše. Vysílání archivu RealPlayerem (Nevíte někdo jak pustit ten ReaPlayer plugin FullScreen?) A Nova a Prima archivy fungovaly v mplayer pluginu. A teď mám Kaffeine, Feisty Fawn a Kubuntu. Kaffeine funguje skoro na všechno a spouštěče online streamu také bere. Akorát ten ČT archiv pořád v Kaffeinu nejede ... spustí se vždy o nějaký čas dříve (jako by neuměl přečíst ty časový značky co jdou přečíst v těch odkazech). Rád bych použil jeden (max. dva) přehrávače (Kaffeine, příp. ještě VLC) na vše. Má to někdo vyzkoušené?
Kubuntu 7.04 Feisty Fawn

evžen106

• Návštěvník
ct24 + archiv,
« Odpověď #2 kdy: 22 Dubna 2007, 08:44:43 »
taky jsem řešil. nakonec pomohlo v synaptiku ponechat pouze "totem, totem-mozilla a totem-xine. jede mi vše, čt24, archiv, nova archiv.

evžen106

• Návštěvník
ct24 + archiv,
« Odpověď #3 kdy: 22 Dubna 2007, 08:46:02 »
mám ovšem Fiesty a Ubuntu

robinek

• Aktivní člen
  • *
ct24 + archiv,
« Odpověď #4 kdy: 06 Května 2007, 16:00:13 »
nevite jak zprovoznit VLC pro prijem live vysilani treba CT24?
DELL LATITUDE 5530 HW:Intel® Ivybridge Mobile, ntel® Core™ i5-3320M CPU @ 2.60GHz × 4 _(HW:DELL PRECISION M4300, NVIDIA QVADRO Fx 360,Core2Duo T7700 2.4 GHz, SW: Notebook : MATE Ubuntu 15.10 SIP:891407@fwd.pulver.com

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
ct24 + archiv,
« Odpověď #5 kdy: 06 Května 2007, 16:05:56 »
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

robinek

• Aktivní člen
  • *
ct24 + archiv,
« Odpověď #6 kdy: 06 Května 2007, 16:32:24 »
diky to me taky napadlo :-) predpokladal jsem ze najdu rychlejsi odpoved tady.Jinak live jsem rozjel ..pres open stream ...vlozeni adresy . Jede obraz ale zvuk ne tak patram dal :-)
DELL LATITUDE 5530 HW:Intel® Ivybridge Mobile, ntel® Core™ i5-3320M CPU @ 2.60GHz × 4 _(HW:DELL PRECISION M4300, NVIDIA QVADRO Fx 360,Core2Duo T7700 2.4 GHz, SW: Notebook : MATE Ubuntu 15.10 SIP:891407@fwd.pulver.com

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
ct24 + archiv,
« Odpověď #7 kdy: 06 Května 2007, 16:45:31 »
Citace: robinek
diky to me taky napadlo :-) predpokladal jsem ze najdu rychlejsi odpoved tady.Jinak live jsem rozjel ..pres open stream ...vlozeni adresy . Jede obraz ale zvuk ne tak patram dal :-)
To vyhledávání je sice na Googlu, ale jen ze stránek forum.ubuntu.cz
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

robinek

• Aktivní člen
  • *
ct24 + archiv,
« Odpověď #8 kdy: 09 Května 2007, 09:09:17 »
kdyz najedu na Live vysilani a zvolim zalozku "rychle win.media player" video se rozjede i se zvukem a dvojklikem se zvetsi na celou obrazovku.
Pokud ale dam live vysilanim vlozenim adresi do open streamu jede jen video ale ne zvuk.
Nema se VLC jeste nejak nastavit?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.