Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Nastavenie panela  (Přečteno 1909 krát)

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Nastavenie panela
« kdy: 01 Duben 2007, 20:13:38 »
Zdravim viem ze sa to tu riesilo ale som to tu fakt nenasiel a ja som to uz aj vedel davnejsie a neako som to zabudol. Ako nastavim aby co mam na jednej ploche som mal iba na tej casti panela.(tam kde mam K menu) a potom na druhej ploche zase aby som nevidel co mam  na prvej ... dufam ze chapete oco mi ide ale inak sformulovat som to mnevedel
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

MarrLiss

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 901
    • Zobrazit profil
Nastavenie panela
« Odpověď #1 kdy: 01 Duben 2007, 20:19:00 »
Jestli mluvis o Pruhu uloh, tak pravy na panelu -> nastavit panel -> pruh uloh -> odskrtnout Zobrazovat okna ze vsech ploch.
Prestigio Nobile 1590: P-M 740, 1 GB RAM, NV 6600
Ubuntu FF

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Nastavenie panela
« Odpověď #2 kdy: 01 Duben 2007, 20:24:27 »
je mozne ze ja to tam nemam ? fakt po slovensky mam ze Panel Uloh namiesto pruh a tam mam ze
triedit mena aplikaci podla abecedy
zobrazit len minimalizovane okna
zobrazit ikony aplikacii
zobrazit tlacidlo pre zoznam okien
a potom uz len tie rolovacie ponuky
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

MarrLiss

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 901
    • Zobrazit profil
Nastavenie panela
« Odpověď #3 kdy: 01 Duben 2007, 20:46:30 »
A jakou verzi KDE mas?
Prestigio Nobile 1590: P-M 740, 1 GB RAM, NV 6600
Ubuntu FF

romi

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 711
    • Zobrazit profil
Nastavenie panela
« Odpověď #4 kdy: 01 Duben 2007, 20:54:06 »
kuk sem;  tu je okienko: "pravy klik na panel" > Nastavit panel >> oknienko
randy [HP nc6320 -- Ubuntu Gutsy Gibbon with KDE]
== linuxove minimum ==

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Nastavenie panela
« Odpověď #5 kdy: 01 Duben 2007, 21:13:03 »
tak to tam nemam mam tam setky ponuky okrem toho a mam verziu kde 3.5.6
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

MicHo

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 111
    • Zobrazit profil
    • http://www.tm-league.wz.cz/TML2/
Nastavenie panela
« Odpověď #6 kdy: 02 Duben 2007, 17:17:54 »
Tiez mam podobny problem, az na to, ze pouzivam gnome... mam nainstalovany beryl
Ked zaskrtnem v Preferences panela "Show windows from current workspace", nic sa nestane a aj tak mi na paneli zobrazuje programy beziace na druhej ploche, hoci som prepnuty na prvu.

V com moze byt problem?
Je to tym, ze mam beryl? Treba nieco nastavovat v jeho nastaveniach?
Ubuntu 6.10, Gnome 2.16.1, Beryl 0.3.0...
Ak chcete vedieť, ako sa dá zo dňa na deň prejsť z XP na Linux, tak si pokecáme
 HOWTOs C++ Bash

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Nastavenie panela
« Odpověď #7 kdy: 02 Duben 2007, 17:47:00 »
a teraz ma napada ja som si doinstalovaval neakym deb balickom SUSE STYLE menu kde-look.org ci mi to ono nespravilo ze mi zmyzlo s ponuky...skusal som odinstalovat ale marne
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Nastavenie panela
« Odpověď #8 kdy: 02 Duben 2007, 20:54:25 »
Prisiel som na to chyba je v beryle. Ked ho vypnem jednoduchop ta ponuka zmyzne
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D