Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Poskodenie archivov dpkg!  (Přečteno 1362 krát)

dIGIMURDER

• Aktivní člen
  • *
Poskodenie archivov dpkg!
« kdy: 03 Dubna 2007, 21:58:38 »
Nazdar,
fyzickou chybou na disku sa mi stratili akesi subori "archivov dpkg". Myslel som ze sa jedna o banalitu, avsak pri akejkolvek instalacii cez dpkg mi vypisuje vazne upozornenie
Da sa to dajakym sposobom fixnut ? (Opakujem jednalo sa o fyzicke poskodenie konkretnych suborov, pri starte systemu a kontrole disku ma varovalo, ze tieto subori budu zmazane, koli chybam na disku)

dpkg: vážne upozornenie: zoznam súborov balíku `python-egenix-mxtexttools' chýba, predpokladám, že balík nemá nainštalované žiadne súbory.

dpkg: vážne upozornenie: zoznam súborov balíku `powernowd' chýba, predpokladám, že balík nemá nainštalované žiadne súbory.

dpkg: vážne upozornenie: zoznam súborov balíku `nautilus-sendto' chýba, predpokladám, že balík nemá nainštalované žiadne súbory.
momentálne je nainštalovaných 258021 súborov a adresárov.
Pripravujem nahradenie cedega-small 5.2.3 (pomocou cedega-small_5.2.3_all.deb) ...
Rozbaľujem náhradu  cedega-small ...
Nastavujem balík cedega-small (5.2.3) ...
mrochta@fatbastard:~/Desktop/cedega/Transgaming Cedega-5.2.9 Full(Gui and Engine)/cedega-small-5.2.3_[PtitGNU]$
Majte na pamati tri postatne veci. Su to tieto dve: Neklamat!

------------------------------------------------- to admin : pridaj medzi IM i SIP protokol ;) sip:digimurder@ekiga.net

Pavelp

• Host
« Odpověď #1 kdy: 04 Dubna 2007, 07:35:16 »
Reseni je stahnout si ty .DEBy a otevrit je (v MC) a ty databaze z nich nakopirovat do prislusneho katalogu (ted zpameti h nevim).
Kdyz se to povede, dal bych pro jistotu reinstall.

dIGIMURDER

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 10 Května 2007, 11:24:54 »
Uf to je dost neprijemne riesenie... dajaka samoopravna cesta neexistuje ?  :)
Majte na pamati tri postatne veci. Su to tieto dve: Neklamat!

------------------------------------------------- to admin : pridaj medzi IM i SIP protokol ;) sip:digimurder@ekiga.net

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.