Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Azureus-Chyba Disk read error  (Přečteno 2362 krát)

Fredoos

• Návštěvník
Azureus-Chyba Disk read error
« kdy: 17 Dubna 2007, 18:27:08 »
Zdravim vsechny priznivce Ubuntu, zkousel jsem rozjet mnoho programu na stahovani torrentu
ale bohuzel se mi nejak nevede, nakonec jsem zustal u azureusu, ale kdyz uz jsem vyresil problemy
s NAT. Mam dalsi problem, hledam googluju ale nic, anglicky mi to moc nejde takze, pls nevite
nekdo co stou chybou Disk read error? Azureus jede trebas 4hodiny v pohode a pak bum.
Udelam restar Azureusu a zase jede, treba i 5hodin. A tak porad dokola. pls help.

Skeletonix

• Host
« Odpověď #1 kdy: 17 Dubna 2007, 20:05:28 »
v současné době není Azureus z ubuntu repositářů moc funkční, řešení jsou dvě .. stáhnout si azureus ze stránek projektu. Nebo si najít alternativu ( Deluge )

Fredoos

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Dubna 2007, 20:57:22 »
Skeletonix: Thx, ale Azureus mam nainstalovan z home page Azureus, o nefunkcnosti Azureusu z repozitu vim, Deluge mam taktez nainstalovan ale rad bych vytvoril torent na sdileni ale v Deluge jsem to nikde nenasel. Ktorent jsem taky zkousel ale nejak ode mne nikdo nemuze stahovat. Transmission taky jede ale taky problem neumi vytvorit torent. S Bittorrentem mam stejny problem jako s Ktorentem. Fakt nevim co stim. Neexistuje nejaky program ciste na vytvoreni torretu a jeho sdileni.? Dik za odpoved.

Skeletonix

• Host
« Odpověď #3 kdy: 17 Dubna 2007, 21:48:38 »
tak s tímto zkušenosti nemám ... sorry

embe83

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 27 Srpna 2007, 16:54:05 »
Azureus mám nainstalovaný z repozitářů a vždy po nějaké době mi přestal stahovat. Někdy po 5 minutách, jindy po 5 hodinách. Občas mi vyskočila chyba Disk read error.
Dnes jsem řekl dost a našel řešení. Přes Synaptic jsem stáhl sun-java6-jre a od té doby běží bez problémů a lépe. Přijde mi, že stahuje rychleji, dokáže se připojit k více lidem a nezatěžuje tolik procesor. :-)
Ještě jsem objevil příkaz, jak se ujistit, že se používá sun-java6:
sudo update-alternatives --config java

gargy2002

• Host
« Odpověď #5 kdy: 28 Srpna 2007, 10:59:46 »
Mam taky azureus z repozitaru a stahuje ok, klidne 72 hodin v kuse. Nejde ale nainstalovat nejaky update plugin a nekdy mi "asi" odpoji pripojeni. Router mi totiz hlasi odpojeno uzivatelem a ja bych si neodpojoval pripojeni ani omylem, stava se to hlavne pres noc a po hodne stazenych GB(mam unlimited pripojeni). Potom staci v routeru opet kliknout na connect a uz to opet fici. Disc read error mi to vyhodilo pouze jednou pri otevreni torrentu, tak jsem ho smazal, stahnul jinej a slapalo to...:)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.