Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Upgrade na feistyho -> zmizeni okennich list v berylu? Reseni!(nvidia)  (Přečteno 1679 krát)

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Pokud vam po upgrade na feistyho v berylu zmizely okenni listy a v konzoli vam beryl pise error:
Kód: [Vybrat]
No GLXFBConfig for depth 32Tak zkuste do sekce "Screen" v xorg.conf pridat radku
Option      "AddARGBGLXVisuals" "True"Restartovat X server a melo by to jet!

(viz.: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=77021&highlight=GLXFBConfig+depth)
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Upgrade na feistyho -> zmizeni okennich list v berylu? Reseni!(nvidia)
« Odpověď #1 kdy: 20 Dubna 2007, 12:21:52 »
A pokud by to stále nepomáhalo tak tam napište ještě tohle a pak už to snad pojede.
   Option "RenderAccel" "true"
    Option "AllowGLXWithComposite" "true"
    Option "backingstore" "true"
    Option "TripleBuffer" "true"
    Option "AddARGBGLXVisuals" "True"
    Option         "AGPFastWrite" "on"
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

cinan

« Odpověď #2 kdy: 20 Dubna 2007, 13:41:52 »
XomboX: riadok "Option      "AddARGBGLXVisuals" "True"" v xorg ma byt aj v edgy, teda tak to pisalo v navode...
Blog-zapisky: http://blog.cinan.sk/

Tomba

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 24 Dubna 2007, 15:48:43 »
Dost často má beryl problém, pokud je nastavena hloubka na 32. Stačí předělat v xorg.conf na 24 a je to v pohodě.

(mimochodem - rozchození berylu pod Feisty bylo opravdu peklo. Nakonec jsem to zvládl, ale než jsem na to došel, proklínal jsem Feisty hodněkrát)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.