Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: tuhnoucí myš [vyřešeno]  (Přečteno 1841 krát)

Sarka

• Host
tuhnoucí myš [vyřešeno]
« kdy: 21 Dubna 2007, 20:11:18 »
Zdravím,
mám takovej problém, kterej mi trošku znepříjemňuje užívání Ubuntu. Občas, tak 2-3krát za den zatuhne myš. Kurzor zůstane na místě, i když všechno ostatní funguje a počítač lze bez problému ovládat klávesnicí. Restartovat xka nestačí. Je potřeba reboot celýho počítače.
Přitom jsem teď dělala zásadní upgrade... nový je úplně všechno mimo tý myši (a repráků, ale to sem nepatří). Přitom se to stejné dělo i na starém počítači.
Zkusila bych tu myš vyměnit třeba, je to otická geniuska, taková ta obyč PS2. Bojim se ale, že si nepomůžu. Pochybuju, že to bude tou myší, protože na woknech s ní nebyl problém. Takže bych nerada, abych sem dala jinou a bylo to ještě horší. Pomohla by třeba USB?

dumi

• Stálý člen
  • **
tuhnoucí myš [vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 22 Dubna 2007, 00:14:16 »
nie som si istý, ale mám dojem, že s ps2 myškami občas bývajú problémy (ale neviem či aj tohto druhu). ja som na svojom počítači skúšal 3 genius usb optické myši a všetky fungujú bez problémov, bol som s nimi spokojný.
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
tuhnoucí myš [vyřešeno]
« Odpověď #2 kdy: 22 Dubna 2007, 11:04:49 »
Ano, také jsem se s tím už párkrát setkal, zejména při intenzivním scrollování kolečkem. Vždy ji stačilo vytáhnout a znova připojit. Kde je chyba netuším (jiný OS tu nemám).
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

Sarka

• Host
tuhnoucí myš [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 29 Srpna 2007, 09:44:20 »
Tohle už bylo vyřešeno, myš jsem rozebrala, zděsila se, dočasně opravila, koupila novou, vyhodila a ta nová funguje ;-). Byl zlomenej kabel v těch ohybech uvnitř myši...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.