Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Im Sim  (Přečteno 1580 krát)

maer

• Aktivní člen
  • *
Im Sim
« kdy: 22 Dubna 2007, 23:37:18 »
Dobre,
uz nejakou dobu uzivam SIM , ale u znameho jsem si spustil ICQ a ze se zaloguju. Vse probehlo korektne ale na ICQ servru nemam ulozeny jediny kontakt tak me ma svata miranda zachranila a synchronizoval jsem si kontakty se servrem.. Zapnu si ICQ a vsechny kontakty jak maj bejt... Vratim se na Linux pustim Gaim dobry mam tam kontakty ... Zapnu SIM mam kontakty pohodicka vypnu zapnu jineho klienta a kontakty jsou nezavratne pryc... Nechapu to... Proc SIM to dela... Projizdel jsem nastaveni a nikde jsem nic podobneho nenasel... Docela dost me to SER* Pomozte prosim...
intel i3 3.07GHz , 8GB DDR III , nVidia N560GTX , 1TB Hitachy , Beng 24" FullHD , MB MSI P55-GD80 - Intel P55

romi

• Stálý člen
  • **
Im Sim
« Odpověď #1 kdy: 22 Dubna 2007, 23:45:34 »
sim som dakedy davno..pradavno pouzival pod windowsom, ale stvali ma dve zasadne veci - ze to vela zralo (kedze to potrebovalo qt kniznice..) a to, ze mi to dokazalo zrusit vsetky autorizacie. stalo sa mi to so simom dva krat..a od vtedy ho nechcem ani vidiet :))
inac..je mozne, ze sa uproavoval icq protokol a sim ete nie je na to prisposobeny ..pripadne pri tych sustavnych problemoch s icq servermi sa sim zachoval neocakavane :/
randy [HP nc6320 -- Ubuntu Gutsy Gibbon with KDE]
== linuxove minimum ==

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.