Zatím shledávám jenom klady, instalaci zvládne i začátečník, co potřebuji k práci, to tu mám, od prvního dne uveřejnění Feisty Fawn do dnešního dne "skoro" všechno poslouchá. Ale přesto bych zde uvítal (v mém případě pro AMD 64) mc, picasa, operu apod. Např. NVU i Kompozer (jemně vylepšený NVU) se mi podařilo po určitém hledání najít, ale VYSIWYG web editor pro obyčejné smrtelníky by snad mohl být i v běžných "repository".
Abych tedy uvedl na pravou míru to skoro, v OpenOffice jaksi nefunguje konvertor souborů z MSOffice, makro se zastaví kvůli "language". Stejný problém se mi v minulosti několikrát přihodil i v některých verzích OO pro Windows. Nyní u OO 2.2 pro Win chodí konvertor perfektně, taktéž u verze Novell 2.0.4 pro Windows, lze s tím něco udělat, případně dělám někde chybu?
Nicméně, abych nehledal jen "vši", je to systém velmi povedený, přímo přítulný a nelíbit se může pouze zarputilým hráčům her. Věřím, že v krátké době bude i těch pár drobností doladěno a již nyní není absolutně žádný důvod, proč by měl pro běžný uživatel používat SW z Redmontu. Za to Vám dík!
Zdraví, J. F.