Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Upgrade na Kubuntu 7.04 - systém nelze spustit  (Přečteno 1787 krát)

pakozlik

• Návštěvník
Upgrade na Kubuntu 7.04 - systém nelze spustit
« kdy: 28 Dubna 2007, 13:57:17 »
Při upgradu z Kubuntu 6.10 na 7.04 vytuhl PC tak, že jsem musel natvrdo restartovat. Nyní když chci systém spustit, v grafickém režimu to nejde, v "recovery mode" se to taky zastaví na:
Setting up console font and keymap...
Co s tím? Vypálil jsem si teda instalační CD Kubuntu 7.04 a doufal jsem že tam najdu něco jako obnovu systému, ale nic...
Máte někdo lepší radu co s tím, než to kompletně reinstalovat?

papino

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 11 Května 2007, 14:22:35 »
Mám stejný problém, při upgradu zahlásil chybu, ale dál fungoval korektně, po restartu už nenaběhl a zůstal stát na: "Setting up console font and keymap..."
Bohužel došlo k poškození ext3, takže reinstal...
Data samozřejmě částečně poškozena, DiskInternals Linux Reader 1.0 jich většinu vytáhl...

icask

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 08 Června 2007, 14:22:15 »
Prosim o radu, po nainstalovani 7.04; je jedno ci cez aktualizaciu alebo z cd; mi po restarte pravidelne zamrzne pc este pred nabehnutim celeho linuxu ( tam ako pise, ze nacitava nautilus a pod), pripadne nabehne a po cca 2-3 min zamrzne. Win funguje normalne, a co je divne tak pokial zvolim linux verziu 6.10 tak system naskoci ako tak v pohode v pohode. Obcas aj tu sa najdu drobne problemy. Restart vzdy vyriesi. Linux mam kratucko, ak niekto chce pomoct prosim navod pre blbeho typu klikni sem a podobne. Terminal som nasiel a trochu si ho osahal.

Moje PC:
Amd 2500+ barton
MB MSI cip Nforce 2
HDD 120 GB maxtor sata 1
Ram 1,5 GB ( 2X256, 1X 1 G)
VGA radeon 9600

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #3 kdy: 08 Června 2007, 16:38:06 »
Založte na to vlastní thread/vlákno
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.