Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Mplayer - obraz mimo+nefungujuci full screen  (Přečteno 1308 krát)

andariels

• Návštěvník
Mplayer - obraz mimo+nefungujuci full screen
« kdy: 01 Května 2007, 21:14:06 »
Velmi nerad zakladam dalsie temu ale uz som zufaly. Som ubuntu zaciatocnik a nainstaloval som si mplayer.. zaujimave je ze v ubuntu 6 mi vsetko bez problemov fungovalo.. a teraz v ubuntu 7 mi po spusteni filmu zvacsi okno do sirky mozno o 500% cize prechadza na dalsi desktop (pouzivam beryl) co by mi ani tak nevadilo ale na full screen sa to sprava akoby by som mal monitor z rozlisenim 5000x5000.. proste mi to zazoomuje na jednu stranu a vidim len okraj videa. zaujimave je ze to plynule. ak zmenim pouzivany vystup video potom ide v poriadku ale na full screen urobi okolo iba cierne pasy.. ano nasledne som dal do nastaveni zoom=yes.. co fungovalo tiez ale kedze moj udychany starcek nestacil tak som mal opozdeny obraz. skusal som vsetky mozne nastavenia.. este aj dymension 50% .. tieto nastavenia mi vobec neakceptuje.. tak neviem co robim zle.. ako spominam v ubuntu 6 na prvy krat bez problemov.. a dnesny volny dnik som presedel cital fora.. navody a nic.. proste to nejde...tak dik za nejake rady ak sa najdu..

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
Mplayer - obraz mimo+nefungujuci full screen
« Odpověď #1 kdy: 01 Května 2007, 21:42:55 »
Jestli můžu poprosit pro příště, pište odstavce a háčky-čárky, tohle číst je docela nepříjemné

Beryl a video se moc nesnáší... Nevím jestli někdo přijde s funkční radou, ale jedním z ne zcela příjemných, leč funkčních řešení je vypnout Beryl/přepnout se do Metacity při sledování filmů..
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.