Uff

, ale ste mi dali... takze ujasnime si veci na pravu mieru.... Ja som chcel Ubuntu len vyskusat, lebo nikdy v zivote som linux na zivo nevidel....
Dalsia vec,,, jedine co na PC robim, je to, ze surfujem na Webe a pozeram filmy.... Nic viac.... Cize ked mi na Win funguje vsetko na 100 percent, tak nemam vlastne dovod na Ubuntu prechadzat... Chcel som ho iba vyskusat,,, ale priznam sa, ze keby mi vo firefoxe v ubuntu islo vsetko ako ma ist, tak by som ostal na ubuntu... Pre mna je firefox velmi dolezity, mam tam Extensiony, bez ktorych si neviem predstavit zivot... Bohuzial vykon [renderovanie] pri scrollovani v linuxovom firefoxu je mizerny... Dost to seka... Vy to mozno nevidite, lebo ste si uz zvykli... No ja to proste vidim, a videl som to aj u kamosa, ktory ma nadupany PC so super grafikou.... Proste v Ubuntu je to priemernee, narozdiel od Win, kde to je uplne smooth

..
A taktiez ako druha moja hlavna cinnost na PC je pozeranie filmov, a nepriek tomu, ze som skusal asi 4 prehravace na linux, tak sa obcas objavuju Skipping frames... najlepsie z toho vyslo VLC pre linux, ale aj tak ked mam vedla seba 2 notebooky, prvy s win, druhy s ubuntu.. Pustim naraz rovnaky h264 film, ja proste ten rozdiel vidim.... Win v tomto u mna jednoznacne vitazi... Moja graficka karta je Intel X4500.. Windows nema ziadne problemy ani ked pustim subezne 3 full HD filmy,,, to radsej na linuxe ani nevyskusam,,, ked tam mi ledva ide 1...
ja si myslim, ze vsetky tieto moje problemy s Ubuntu by sa vyriesili, keby sa Intel zacal poriadne venovat vyvoju grafickych ovladacov pre linux... Dovtedy bohuzial musim ostat vo windowse.
Takze na zaver... Linuxaci, mate moj respekt, mate ohromne vedomosti.. Linux je fajn, ale nie pre moje potreby. takze.. Bye bye ...

A dakujem vsetkym co reagovali na tento thread.