ten instalátor je podle mě nějaký divný. A myslím, že ten problém nastal s tou Javou. Protože javu 6 jsem nechal přidat, než jsem se pokoušel nainstalovat muCommander. Ten ji vyžaduje. To šlo normálně zaškrtnout a přidat. Teďka se vlastně znovu instalovala java tím příkazem v tom řádku a skončilo to licenčním ujednáním, které se zachovalo nějak prapodivně. No a když spustím instalátor, najdu Javu, je zškrtnutá, pokusím se jí odškrtnout(odebrat), tak se tam ukáže budík, že to jako by začne odebírat javu, ale nic se neděje. Nechal jsem to půl hodiny a za půl hodiny byl stav stejný, symbol (budík) se porád protáčel, ale nic se nedělo. Zkusil jsem restart a stejný. Takže bych vyděl řešení tenhle stav dát nějak do pořádku. V oknech je možnost obnovy systému. Nebo smazáním natvrdo, pokud to nejde a vyčištění registru třeba registrymechanikem. Nebo ruční vyčištění registrů, na což mám manuál, jak se to dělá a kde najít zbytky po aplikacích, tady nevím vůbec nic. Ovšem v oknech většinou nedochází nekorektní instalací k likvidaci celého instalačního mechanismu. Každopádně vidím řešení to vrátit do stavu před těmito peripetiemi. Jde to nějak?