Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Testing CD Gutsy Gibbon Tribe 1  (Přečteno 3887 krát)

Poborskiii

• Aktivní člen
  • *
Testing CD Gutsy Gibbon Tribe 1
« kdy: 07 Června 2007, 23:46:03 »
Vyšlo Testovací CD Gutsy Gibbon Tribe 1
https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel-announce/2007-June/000301.html

Teď jsem si v diskuzi všiml, že už to bylo zmíněno, ale aspoň přidávám odkaz.
OS: Kubuntu 15.10 64bit, KDE 5, Qt 4.8.6/5.4.2, Nvidia 352.30
PC: ASUS M5A99X EVO, AMD FX-4300, RAM Kingston 2x4 GB DDR3 1600 MHz,
SSD Kingston V300 120 GB, HDD Seagate NAS 3TB (ST3000VN000), VGA ASUS Nvidia GeForce GT 440 Silent, Monitor Dell U2412M, skříň Coolermaster Sileo 500

Petr Odut

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 08 Června 2007, 00:31:00 »
jj, ale já ten thread smažu, protože nemá žádnou hodnotu, tribe 1 jede pěkně, akorát jsem zatím nezaznamenal moc změn :-)

Petr Tomeš

• Závislák
    • http://www.phil.muni.cz/~ptomes/
« Odpověď #2 kdy: 08 Června 2007, 01:12:13 »
Citace: xodut
jj, ale já ten thread smažu, protože nemá žádnou hodnotu, tribe 1 jede pěkně, akorát jsem zatím nezaznamenal moc změn :-)
Já zaznamenal:
http://www.ubuntu.com/testing/tribe1
https://lists.ubuntu.com/archives/gutsy-changes/

A nové jádro s optimalizacemi pro výdrž baterky, snížení výkonu a šetření zdrojů velmi potěší...

jirihuf

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 08 Června 2007, 06:21:52 »
Zkoušel jsem a najelo.. dobrá zpráva..;-) ...budu se mooc snažit a vydržet až do vydání.. jsem trpělivý člověk, ale tohle mě zabije..:-)
Have you tried turning it off and on again?

Petr Tomeš

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 08 Června 2007, 10:07:08 »
Nezabije, každý den jsou desítky MB novinek =)

jirihuf

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 08 Června 2007, 10:16:12 »
Nepokoušejte!:-D (Ani nevíte, jak mi ty pravidelné aktualizace chybí) Já nechci každý den řešit nějaký problém... musím vydržet až do stabilní verze, prostě musím..;-)
Have you tried turning it off and on again?

Petr Tomeš

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 08 Června 2007, 10:21:44 »
Citace: jirihuf
Nepokoušejte!:-D (Ani nevíte, jak mi ty pravidelné aktualizace chybí) Já nechci každý den řešit nějaký problém... musím vydržet až do stabilní verze, prostě musím..;-)
Já vás chápu. Ale jak říkám, pro mně je Gutsy použitelný již několik týdnů... Nahlásil jsem zatím jen jednu chybu při nastavování compizu přes manažer, kdy nejde spustit. Ale efekty fungují a vše ostatní taky. A rychleji. Ale je to riziko a pokud skutečně máte produkční počítač a nemůžete si dovolit věnovat čas případným rizikům (závažným) problémům, které se možná ne/objeví, pak já osobně doporučuji počkat až na konečné vydání nebo aspoň RC.

Septyk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: 08 Června 2007, 10:47:12 »
Já si teda počkám až na betu :)
NTB MSI ER710X-054CZ, AMD Athlon X2 TK-55 1,8GHz, 2GB DDR2 533MHz, ATI X1270, Atheros WI-FI, atd atd....Ubuntu 11.4

Petr Tomeš

• Závislák
« Odpověď #8 kdy: 08 Června 2007, 11:03:13 »
Citace: Septyk
Já si teda počkám až na betu :)
Tak nám pak poděkujte, jak jsme ji pro vás hezky otestovali ;)

Vojtin

• Host
« Odpověď #9 kdy: 08 Června 2007, 11:05:18 »
Citace: Petr Tomeš
Citace: jirihuf
Já vás chápu. Ale jak říkám, pro mně je Gutsy použitelný již několik týdnů... Nahlásil jsem zatím jen jednu chybu při nastavování compizu přes manažer, kdy nejde spustit. Ale efekty fungují a vše ostatní taky. A rychleji. Ale je to riziko a pokud skutečně máte produkční počítač a nemůžete si dovolit věnovat čas případným rizikům (závažným) problémům, které se možná ne/objeví, pak já osobně doporučuji počkat až na konečné vydání nebo aspoň RC.
Nevěděl jsem, že používáš testovací verze :)

Petr Odut

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #10 kdy: 08 Června 2007, 12:01:33 »
Přejdu asi po státnicích, přece jen teď potřebuju stabilní systém a navíc jsem si zprovoznil suspend2 -- kéž by se ten objevil v distribuci :'(

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
« Odpověď #11 kdy: 18 Června 2007, 12:35:41 »
Teda, vy mě pokoušíte... Už teď hledám všemožné novinky o Gutsym a nemůžu se dočkat. Feistyho jsem měl taky dřív, než byl vydán, ale připravil jsem se tak o překvapení... :/ U Gutsyho ještě rozhodně počkám, ale nevím, jestli mě nebude svrbět ruka :D... Dost mě zaujalo to grafické nastavení Xorg či co to je. No... taky mi moc chybějí aktualizace - každý den něco nového. U Feistyho jsem jen měl chvíli problémy s wifinou, ale to se taky zpravilo... Docela by mě zajímalo, jestli tam konečně už dají pořádný ovladač na mou wifinu (ten co tam je, nefunguje a vypisuje chyby) a grafiku (mám Unichrome PRO). Ovladač je, tak nevím, proč není (jmenuje se OpenChrome) v distribuci už teď, navíc na to nejsem ani upozorněn (Restricted drivers), no, snad se situace zlepší. Dost se těším, jestli tam bude nové X.Org... Lidi, já se taky moc těším ;).
Ubuntu 18.04, Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II, 16 GB

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #12 kdy: 18 Června 2007, 15:12:55 »
Dapper rulezz :D
(omlouvám se za spam, ale nemohl jsem si to odpustit ;) )
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

Petr Tomeš

• Závislák
« Odpověď #13 kdy: 18 Června 2007, 15:32:17 »
Citace: liborse
Teda, vy mě pokoušíte... Už teď hledám všemožné novinky o Gutsym a nemůžu se dočkat. Feistyho jsem měl taky dřív, než byl vydán, ale připravil jsem se tak o překvapení... :/ U Gutsyho ještě rozhodně počkám, ale nevím, jestli mě nebude svrbět ruka :D... Dost mě zaujalo to grafické nastavení Xorg či co to je. No... taky mi moc chybějí aktualizace - každý den něco nového. U Feistyho jsem jen měl chvíli problémy s wifinou, ale to se taky zpravilo... Docela by mě zajímalo, jestli tam konečně už dají pořádný ovladač na mou wifinu (ten co tam je, nefunguje a vypisuje chyby) a grafiku (mám Unichrome PRO). Ovladač je, tak nevím, proč není (jmenuje se OpenChrome) v distribuci už teď, navíc na to nejsem ani upozorněn (Restricted drivers), no, snad se situace zlepší. Dost se těším, jestli tam bude nové X.Org... Lidi, já se taky moc těším ;).
Proč neoznámíš do Lauchpadu/Malone, že ten výchozí ovladač je špatný a že existuje lepší. Postesky na tomto fóru situaci nijak nepomůžeš, musíš to dát vědět tomu, kdo je za to zodpovědný a může s tím něco dělat.

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
« Odpověď #14 kdy: 18 Června 2007, 17:00:38 »
Citace: jakub.lucky
Dapper rulezz :D
Ale jo... Na Dappera vzpomínám v dobrém, ale vývoj jde dopředu a já jsem raději, když mi funguje mnohem lépe wifi a spol ;). Já bych zatím (!) řekl Feisty rulez :D

Citace: Petr Tomeš
Proč neoznámíš do Lauchpadu/Malone, že ten výchozí ovladač je špatný a že existuje lepší. Postesky na tomto fóru situaci nijak nepomůžeš, musíš to dát vědět tomu, kdo je za to zodpovědný a může s tím něco dělat.
Ahoj Petře, já to moc dobře vím (jen jsem si "posteskl") a teď si nejsem jistý, jestli jsem zrovna tohle oznamoval, ale jestli ne, tak hromy na mě. Problém je, že nevím, kterého balíku se to konkrétně týká... Já vím, samé výmluvy, zkusím se kouknout, jestli jsem to už neoznamoval, v opačném případě to zkusím reportovat. Ale zas nechci, aby to dopadlo jako můj nahlášený bug s Compizem, dost často mi chodí emaily o tom, že bug byl duplikátní a po čase mi přijde, že ten další bug byl zase duplikátem dalšího atp. Jistě pochopíš, že mě to "mírně" otravuje. Ale na druhou stranu jsem už byl v kontaktu s vývojáři, kteří se mě ptali na různé problémy, to oceňuji. Ještě že umím anglicky :D... Zdar

PS - jsem rád, že jsi aspoň na fóru ;)

Petr Tomeš

• Závislák
« Odpověď #15 kdy: 18 Června 2007, 17:25:31 »
A kde bych ještě měl být?

Jinak mě to taky rozčiluje, poslední den mám radikání nárůst e-mailů informujících o chybách, během zkoušek to hrozněruší, asi se am odhlásím ze sledování těch bugů - dočasně.

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
« Odpověď #16 kdy: 20 Června 2007, 12:55:09 »
To neřeš... Mě sice chodí taky spousta mailů, ale nerad bych přišel o zásadnější informace. Je fakt, že info o duplicitách mě štve. Je vidět, že chlapci na tom intenzivně pracují ;).

Držím ti palce při zkouškách.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.