Dapper rulezz 
Ale jo... Na Dappera vzpomínám v dobrém, ale vývoj jde dopředu a já jsem raději, když mi funguje mnohem lépe wifi a spol

. Já bych zatím (!) řekl Feisty rulez

Proč neoznámíš do Lauchpadu/Malone, že ten výchozí ovladač je špatný a že existuje lepší. Postesky na tomto fóru situaci nijak nepomůžeš, musíš to dát vědět tomu, kdo je za to zodpovědný a může s tím něco dělat.
Ahoj Petře, já to moc dobře vím (jen jsem si "posteskl") a teď si nejsem jistý, jestli jsem zrovna tohle oznamoval, ale jestli ne, tak hromy na mě. Problém je, že nevím, kterého balíku se to konkrétně týká... Já vím, samé výmluvy, zkusím se kouknout, jestli jsem to už neoznamoval, v opačném případě to zkusím reportovat. Ale zas nechci, aby to dopadlo jako můj nahlášený bug s Compizem, dost často mi chodí emaily o tom, že bug byl duplikátní a po čase mi přijde, že ten další bug byl zase duplikátem dalšího atp. Jistě pochopíš, že mě to "mírně" otravuje. Ale na druhou stranu jsem už byl v kontaktu s vývojáři, kteří se mě ptali na různé problémy, to oceňuji. Ještě že umím anglicky

... Zdar
PS - jsem rád, že jsi aspoň na fóru