Nekde jsem cetl, ze nejvetsi ztrata casu a iluzi jsou linuxova fora.
Obdivuji vsechny, kteri uz narozdil ode mne zvladli linux. Vsechna cest, opravdu!!!
Pritom vsem ovsem pohrdam idioty, kteri prasiii forum urcene zacatecnikum.
Je tak tezke precist dotaz "chci mit doma pod stolem webovy server, co mam delat" a misto nejakych vecnych rad se zacnou snaset snuzky blabolu typu, kdyz si zacatecnik tak bla bla bla, nebo zacal bych tak ci onak a zase bla bla bla atd atd.
Je to tak tezke pochopit prosty dotaz a bud to odpovedet vecne nebo nechat sve chore EGO na uzde a proste se nevyjadrovat i za cenu ze me hluche "blitky" tady nezazni?
Preci kdyz se zeptam: mam chut udelat si babovku, co mam delat? Je tak tezke byt zticha a "cenne rady" typu"
Kdyz nejsi cukrar, tak to radeji nedelej.
Nejdriv bych si rozmyslel jakou babovku a co s ni budu delat.
Jaka to ma byt babovka.
K cemu ti ta babovka bude.
Na co babovku, neni lepsi knedlik.
Ma to byt kakaova nebo vanilkova.
Jak ji chces delat tu babovku, na rozni, nebo v kastrolu.
Na co ti bude babovka.
Tu babovku budes chtit jist.
Musi to byt opravdu babovka.
Sice nevim jak se babovka dela, ale dal bych si velky a mimoradne durazny pozor na vazeni a kontrolu prevazovani mnozstvi vsech ingredienci.
Proste keci, keci, keci a zase humus a hnuj.
Atd atd atd
Neni lepsi proste rovnou zacit, at se ten zacatecnik nejake te babovky rovnou konecne naji? Myslim, ze radost mu udela proste prvni babovka a ta mu doda chut resit na pristim peceni jestli bude makova nebo kakaova. Proboha s takovou kazdy hodi flintu do zita a na nejake peceni se radeji na cas vy...e s prominutim, nez na tohle tady zapomene.
Co takhle vem si dva hrnky, hladke mouky, deci oleje, deci cukru (kdyz nemas moucku, nevadi - akurat do dobre promichej nez se rozpusti) pak vem maslo, zamichej to tak a tak, dej to do nejake formy, kdyz nemas formu vem kastrol, do stredu poloz hrnek a cele to tou smesi oblej - neboj ten hrnek nepraskne atd atd. At ta babovka dopadne katastrofalne, bude to preci jen babovka a o to asi zacatecnikovi jde.
Nebo jsem blbec ja? A vsechny ty co uceni z nebe nespadly zajima jaka to bude babovka, kolik s presnosti na desetiny gramu tam ma byt jake mouky?
Pojdme uz pect nebo hrat bobra mlceni. jo a sorac ze tohle je jeden z dalsich blitku a blijancu, ktere jsou uplne mimo