Chlapi normalne sem hral na mojim notaskovi F2 a najednou se mi vypl notasek....asi se prehral chudacek muj :-( nevite proc me vali porad procak na 100% kdyz to hraju...
Jo a porad nevim jak to rozchodit abych to mel ve fullscreenu...mam to porad v okne .. nevite jak na to?
no mě se tohle občas stane, protože mám kabel od zesilovače (repráků) píchnutej do notebooku tak nějak permanentně, a když mám zesik vyplej tak samozřejmě neslyším jak si pípá že dochází baterka, takže občas mu chudáčkovi dojde úplně...ve fullscreenu je to naprosto jednoduchý- jestli to teda hraješ pod wine, spusť winecfga v kartě obraz máš emulovanou plochu, když jí odškrtneš aby byla neaktivní tak se ti ty věci pod wine budou spouštět ve fullscreenu.
corwin78: díky. ale já stejně mám ve wine tak nějak permanentně vypnutý zvuky a myš se chová pořád stejně..cvs cedegy jsem zkoušel rozjet a nepovedlo se, no když se budu nudit tak to zkusim, ale teďka si kouzlim ve virtualboxu a hlavně na kytaru tak na to moc neni čas 
Jenze ja ho mel zaplej na napajeni ;-) a jaksi se mi asi prehral :-) a proto se vypl...
Jinak ohledne toho
winecfgtak pokud to odskrtnu, tak kdyz dam
wine fallout2.exetak mi vyskoci potvrzovaci okynko
Error initializing video mode 640x480.
Je mi jasny ze bych mel mit podporu formatu 640x480 v xorg.confu, ale kdyz sem to tam pridal
Section "Screen"
SubSection "Display"
Depth 16
Modes "640x480"
EndSubSectiontak mi kuli tomu nechteli najet Xka, ze sem tam mel dve 16b rozliseni a to jak 1024x768 a i 640x480 tak nevim jak to tam mam zapsat :-(
Tak po pravde sem magor, ale stejne to co by melo fungovat tak nefunguje :-(
Ted rano jsem to vse zmenil a 640x480 rozliseni pridal do MODU jednotlivych hloubek za 1024x768, ale stejne to nefunguje :-( takze kdyz mam vypsany
Modes "1024x768" "640x480"tak mi stejne vyhodi fallout tu samou hlasku i po restartu jak Xek tak dokonce aj po restartu celyho systemu.
Jo a zajimavy je to, ze po tomto by melo jit zmenit rozliseni i v nastaveni monitoru v KDEckach v nastaveni systemu, ale je tam "pouze" rozliseni 1024x768 :-( tak uz fakt nevim....leda to zapsat ne do
/etc/X11/xorg.confale nekam jinam, ale netusim kam.