Cauko lidicky, taky sem si ho nainstalil kostka mi vali krasne, i kdyz obcas spadne nastaveni. A v tom je ten kamen urazu, zatim jsem si zkousel pohravat s nastavenim kostky, aby se mi jenom animovalo pretaceni ploch, ale nastal mi urcity problemek.
Ten byl v tom, ze standartne pred Compizem jsem pouzival 5ploch. Jakmile jsem nainstaloval Compiz a spustil ho, tak jsem mel najednou v liste 20 !!! ploch..coz jsem trosku nechapal. Po chvilce jsem si vsimnl, ze asi v nastaveni Compizu a nastaveni KDEcek se to bude nejak nasobit, tak jsem ubral plochy na 1nu, ale ejhle Compiz mi spadl. Sice fungoval, ale zmizely horni listy oken. Tak jsem to spustil znova a listy se objevili, ale potom jsem opet zacal prenastavovat plochy a spadlo to znovu. Tak jsem se nastval a resetoval to. Pak jsem upravil plochy v KDE na 1nu a pak spustil Compiz znova. A uz mam konecne 4plochy jako na kostce (divne je ze jak v nastaveni KDE tak i nastaveni COmpizu mam 1 plochu aktivovanou).
A to me stve. Sice jse prepinat krasne plochy, ale jakmile spustim nejakou jinaci aplikaci na jine plose, tak se mi na spravci ploch neukaze zadny program, akorat kdyz se prepnu na 1ni plochu tak se mi tam ukaze aktualni program, jako bych ho spustil na prvni plose. Proste je to divny.
Nevite v cem bych mohl nastavit aby se plochy chovali jako ve spravci ploch pro KDE a zobrazovaly se mi tam programky? A aby to nebylo jenom plochy na oko a ja si musel pamatovat na ktere plose ma co za spusteny programek.
PS: Zkousel jsem nastavit jak v KDE tak v Compizu 4 plochy, ale zajimave se mi nacetlo do listy 16ploch :-(
Diky Tom