Dobrý den, jsem nový uživatel OS Kubuntu 7.04, mám ho na mém notebooku FS amilo pro... no zatím všechno jelo v pohodě, ale teď večer se mi přihodila velmi nemilá věc a nevím si s ní rady! Mezi notebookem a mým stolním počítačem (WinXP-SP2) jsem potřeboval přetáhnout pár souborů..tak jsem vzal FlashDisk (Kingston 128MB) a přetáhl na něj potřebná data (přesunout na toto místo, původní soubory nebyly ponechány - taky jsem netušil co mi to udělá za prasárnu a neměl jsem důvod systému nevěřit), zapojil jsem ho do oken a ejhle... všechny soubory měly velikost 0kb a nešly přečíst, takže mám poškozené soubory na flash disku a originální na Linuxu už taky neexistují, navíc soubory co byly na flash disku a co jsem si zazálohoval na disk notebooku taky nejdou přečíst... tak jsem z toho jelen, ta flashka byla nově naformátovaná na FAT32 a předtím jsem ji už několikrát používal a nejen ji. Nechápu co mi to ten Linux udělal. Takhle jsem přišel o svá a zčásti i cizí data... :-( Nějaké vysvětlení, proč, z jakého důvodu, co se tam podělalo??? Díky za přečtení a případné rady