Pri spousteni Enemy Territory se mi to nejak seklo, musel jsem natvrdo resetovat pocitac (nebo mozna nemusel, ale pouzivam Linux druhej den a jaksi neumim ukoncit nestabilni program jako ve Windowsm CTRL+ALT+DEL) a po resetu uz se mi Linux nechce nabootovat. Prejede normalne to loadovaci okno a tam, kde by se mel zobrazit login, tak se zobrazi cerna obrazovka a kurzor, ze Ubuntu-jako-neco-dela... Nejhorsi je, ze ani nevim, jestli je to zpusobeny tvrdym restartem, protoze predtim jsem menil hodne nastaveni vcetne vzhledu loginu... Muzu spustit "nouzovy rezim", nebo jak se tomu u Linuxu rika, ale to je tak vsechno a netusim, co bych mel v tom nouzovym rezimu delat. Existuje nejakej prikaz pro reset do puvodniho stavu? Nebo to jde vyresit nejak jinak? Mam Ubuntu druhej den, nechce se mi ho hned reinstalovat (doufam ze se tohle nestava casto, myslel jsem ze Linux je stabilnejsi nez Windows, ale nevypada to tak).
Jeste me napadlo, ze to muze byt kontrola stavu disku po tom resetu... ale pokud je to ona, trva nejak moc dlouho, cernou obrazovku s kurzorem jsem nechal asi 5 minut...