A tak jsem si zase jednou naběhl ... zkusil jsem instalaci Ubuntu a Kubuntu na dvou pocitacich, na obou se takrka soucasne sekne instalace ... nastavil jsem jazyk, cas, deleni disku, uvivatele ... spustil instalaci, ta nabehla asi na 15% a cele to vytuhlo ... pokud uz s tim nekdo bojoval, popr. zvitezil, dejte vedet, pomuzete ... tady jsem narazil jen na neurcite napady
prozatim chci zkusit alternate cd, jeste netusim, jak se s tim pracuje ... pisne sem nekdo jednoduchy navod, popr. poznamky, na co si dat pozor?
moje pozn.: na linuxu bezim uz 10 mesicu, vyzkousel jsem ruzne distribuce, a skoncil u ubuntu, citim se vnitrne obohacen, ze jsem prozrel a pochopil, ze windows nejsou vsechno ... ale resenim ruznych vaznych i nevaznych problemu jsem uz stravil more casu, nejvaznejsi byla situce vždy při a po instalaci, rychle na forum distrubuce a hledat zapeklity navod ... rad bych linux dal propagoval, ale diky tomuhle vsemu si ho netroufam doporucit laickym uzivatelum, co pouzivaji klavesnici, mys a tlacitko start na caseu, kterych je v mem okoli spousta ... a to same je ted s temito dvema pocitaci ... no snad uz bude brzy lip