Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: OpenOffice 2.3 - rezentace  (Přečteno 1868 krát)

muffus

• Návštěvník
OpenOffice 2.3 - rezentace
« kdy: 30 Října 2007, 16:08:26 »
Zdravim, mam Ubuntu 7.10 a kdyz spustim OO.org prezentaci.. tak to vzdy spadne, s tim ze doslo k nepredvidane chybe :-/ Writer, Calc, Databaze funguji
Kdyz sem odstranil balik openoffice.org-gtk tak zacala fungovat i prezentace.. ale okno nema "ramecek" coz je dosti neprakticke :-(

Duffy

• Aktivní člen
  • *
Re: OpenOffice 2.3 - rezentace
« Odpověď #1 kdy: 30 Října 2007, 16:47:58 »
Tak to určitě běžné není, mohl by jsi přidat nějaké doplňující info, např o stroji na kterém se to pouští, či třeba jestli jsi s OpenOffice nedělal něco nestandartního, jestli to nešlo vždycky, nebo až potom co jsi něco změnil etc...
Takhle ti moc neporadíme
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

muffus

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Října 2007, 17:38:54 »
Mam athlon 64 300+ 1GB RAM deska MSI s Nforce 570 ultra gk: FG 7600GT....
jedine co jsem do zakladni instalace nainstalil je Compiz, VLC, Mplayer, thunderbird a Opera... mam podezreni na compiz bo kdyz v hole instalaci Impress bezel

muffus

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 30 Října 2007, 17:39:57 »
Jinak sem nic v /etc/ nemenil...

Duffy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 30 Října 2007, 20:06:57 »
Doporučuji vypnout ( nebo dokonce odinstalovat?) Compiz . Může způsobovat všemožné neočekávané potíže. Pokud ani potom nepůjde, bude problém nejspíš někde jinde (i když je tady další nepříjemná možnost že by se měli ještě reinstalovat i ty OO :( ).
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

nodrive

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 30 Října 2007, 21:05:31 »
Compiz je ďáblovo dílo. :) Proč jinak by takhle ranný software tak rychle tlačili do Ubuntu?  ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.