Tak jsem provedl instalaci z GIT. Vypadá to dobře, je to lepší a updatovani novych pluginu bude taky jednodušší. Jen jsem se při běhu skriptu setkal s problémem, a to vyskytem chyby při instalování Compiz Fusion (volby 5)
/bin/moc decorator.h > decorator.moc.cpp
/bin/bash: /bin/moc: No such file or directoryTo jsem vyřešil příkazem
cp /usr/bin/moc /bin/mocPak jsem ručně vybíral volby skriptu až se vše v pořádku nainstalovalo. Raise on click už bylo defaultně zaškrtnuté, takže to je v pohodě. Zdá se, že se už při startu objevují ikony správně v panelu (Adept Notifier, Kopete), ale stejně jsem narazil na pár nových problému

Prvním je zase problém s Amarokem, který při spuštěném CF nezobrazuje záhlaví (rám) a objevuje se před KDE panelem. To je vcelku problém, jelikož jsem na lepší přehrávač nenarazil a holt amarok bych rád používal. Vymazal jsem z domovské složky konfigurační soubory, amarok přeinstaloval, ale problém přetrvává

Dále teda nevím jestli je to normální nebo jestli se to takhle zobrazuje jen u mě: Při přepínání aplikací (alt+tab), či při použití funkce Windows Previews se zobrazuje obsah okna jen u neminimalizované aplikace. U aplikace minimalizované to zobrazí jen standartní název aplikace a ikonu z KDE.
A do třetice jsem nějak nenarazil jak otočit kostku prostředním tlačítkem jen u čisté plochy. Můžu ji totiž otáček jen ctrl+alt+button1, a to když změním na Button2, tak prostřední tlačítko reaguje i při kliknutí do aplikace (což se mi nehodí např. kvůli nemožnosti vložení obsahu ze schránky prostředním tlačítkem)
Kdybyste náhodou věděli jak nějaký z výše uvedených problémů vyřešit, napište. Díky moc, novalu