Dobrý den všem,
mám problém při aktualizaci systému. Jeden balíček se mi nechce instalovat, z důvodu "Nekonzistence?" Pls poraďte, zkoušel jsem už dost věcí ale ani jedna nepomohla a s tímto balíčkovacím systémem nemám moc zkušeností. Progoogloval jsem to, čas jsem tomu dal, ale bez výsledku. Zde ještě výpis: apt-get upgrade
Čtu seznamy balíků... Hotovo
Vytvářím strom závislostí
Reading state information... Hotovo
Následující balíky budou aktualizovány:
libdeskbar-tracker
1 aktualizováno, 0 nově instalováno, 0 k odstranění a 0 neaktualizováno.
1 instalováno nebo odstraněno pouze částečně.
Potřebuji stáhnout 38,5kB archivů.
Po rozbalení bude na disku použito dalších 0B.
Chcete pokračovat [Y/n]? Y
Mám:1
http://archive.ubuntu.com gutsy/main libdeskbar-tracker 0.6.3-0ubuntu3 [38,5kB]
Staženo 38,5kB za 0s (225kB/s)
(Čtu databázi ...
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `psmisc' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `bsdutils' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libpam-modules' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libdeskbar-tracker' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `totem-mozilla' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `evolution-webcal' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libgda3-common' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libdb4.5' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libgnomekbdui1' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libdirectfb-0.9-25' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libx11-6' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `xgc' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `ubuntu-keyring' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libfreebob0' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libdiscover1' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libhtml-parser-perl' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libavahi-client3' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `bogofilter-bdb' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `dcraw' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libpcrecpp0' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libavcodec1d' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `slocate' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libxml-twig-perl' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
nyní je nainstalováno 133938 souborů a adresářů.)
Připravuji nahrazení libdeskbar-tracker 0.6.3-0ubuntu2 (pomocí .../libdeskbar-tracker_0.6.3-0ubuntu3_all.deb) ...
dpkg (podproces): nelze spustit starý pre-removal skript: Exec format error
dpkg: varování - starý pre-removal skript navrátil chybový kód 2
dpkg - zkouším raději skript z nově nainstalovaného balíku ...
pycentral: pycentral pkgremove: package libdeskbar-tracker is not installed
pycentral pkgremove: package libdeskbar-tracker is not installed
dpkg: chyba při zpracovávání /var/cache/apt/archives/libdeskbar-tracker_0.6.3-0ubuntu3_all.deb (--unpack):
podproces nový pre-removal skript vrátil chybový status 1
pycentral: pycentral pkginstall: package libdeskbar-tracker is not installed
pycentral pkginstall: package libdeskbar-tracker is not installed
dpkg: chyba při úklidu:
podproces post-installation script vrátil chybový status 1
Při zpracování nastaly chyby:
/var/cache/apt/archives/libdeskbar-tracker_0.6.3-0ubuntu3_all.deb
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)