Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s balíčkem libdeskbar-tracker  (Přečteno 2429 krát)

joueur

• Návštěvník
Problém s balíčkem libdeskbar-tracker
« kdy: 26 Listopadu 2007, 15:46:35 »
Dobrý den všem,
mám problém při aktualizaci systému. Jeden balíček se mi nechce instalovat, z důvodu "Nekonzistence?" Pls poraďte, zkoušel jsem už dost věcí ale ani jedna nepomohla a s tímto balíčkovacím systémem nemám moc zkušeností. Progoogloval jsem to, čas jsem tomu dal, ale bez výsledku.  Zde ještě výpis: apt-get upgrade

Čtu seznamy balíků... Hotovo
Vytvářím strom závislostí       
Reading state information... Hotovo
Následující balíky budou aktualizovány:
  libdeskbar-tracker
1 aktualizováno, 0 nově instalováno, 0 k odstranění a 0 neaktualizováno.
1 instalováno nebo odstraněno pouze částečně.
Potřebuji stáhnout 38,5kB archivů.
Po rozbalení bude na disku použito dalších 0B.
Chcete pokračovat [Y/n]? Y
Mám:1 http://archive.ubuntu.com gutsy/main libdeskbar-tracker 0.6.3-0ubuntu3 [38,5kB]
Staženo 38,5kB za 0s (225kB/s)       
(Čtu databázi ...
dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `psmisc' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `bsdutils' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libpam-modules' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libdeskbar-tracker' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `totem-mozilla' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `evolution-webcal' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libgda3-common' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libdb4.5' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libgnomekbdui1' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libdirectfb-0.9-25' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libx11-6' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `xgc' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `ubuntu-keyring' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libfreebob0' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libdiscover1' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libhtml-parser-perl' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libavahi-client3' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `bogofilter-bdb' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `dcraw' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libpcrecpp0' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libavcodec1d' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `slocate' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.

dpkg: vážné varování: seznam souborů balíku `libxml-twig-perl' chybí, předpokládám, že program nemá žádné soubory nainstalované.
nyní je nainstalováno 133938 souborů a adresářů.)
Připravuji nahrazení libdeskbar-tracker 0.6.3-0ubuntu2 (pomocí .../libdeskbar-tracker_0.6.3-0ubuntu3_all.deb) ...
dpkg (podproces): nelze spustit starý pre-removal skript: Exec format error
dpkg: varování - starý pre-removal skript navrátil chybový kód 2
dpkg - zkouším raději skript z nově nainstalovaného balíku ...
pycentral: pycentral pkgremove: package libdeskbar-tracker is not installed
pycentral pkgremove: package libdeskbar-tracker is not installed
dpkg: chyba při zpracovávání /var/cache/apt/archives/libdeskbar-tracker_0.6.3-0ubuntu3_all.deb (--unpack):
 podproces nový pre-removal skript vrátil chybový status 1
pycentral: pycentral pkginstall: package libdeskbar-tracker is not installed
pycentral pkginstall: package libdeskbar-tracker is not installed
dpkg: chyba při úklidu:
 podproces post-installation script vrátil chybový status 1
Při zpracování nastaly chyby:
 /var/cache/apt/archives/libdeskbar-tracker_0.6.3-0ubuntu3_all.deb
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

joueur

• Návštěvník
Re: Problém s balíčkem libdeskbar-tracker
« Odpověď #1 kdy: 26 Listopadu 2007, 22:31:09 »
Verze?
To byl upgrade, který dopadl špatně?

Ehm ? ano... o to ani nejde že to vypisuje při aktualizaci, on ten balik totiž nejde odinstalovat ani reinstalovat a tak brani jinym balikum v instalaci. a Já nemám tucha co se v takových případech dělá.

joueur

• Návštěvník
Re: Problém s balíčkem libdeskbar-tracker
« Odpověď #2 kdy: 27 Listopadu 2007, 09:17:41 »
Hmm ja jsem dal muj prispevek zrejme do spatne rubriky, neaktualizuji celý systém ale potřebuju aktualizovat pouze jeden balíček. Teď mám ubuntu 7.10, nevím jaký je všeobecný postup když balíček nejde odinstalovat ani reinstalovat, na verzi myslim zas tak nesejde, nicméně balíček chci aktualizovat na libdeskbar-tracker 0.6.3-0ubuntu3

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.