No je dost tazke presedlat z QIP na hocico ine, lebo linuxacky klienti nemaju take fcie ako buddy etc.. No ale ja som si po case zvykol na Pidgina. Kopete je tiez fajn ale je to KDE aplikacia a nechodi mi tak sviezo ako by mala.
Používám Kopete ale na Gnome je myslím víc než vyhovující Pidgin nebo Gajim (jabber only), zvlášt u toho Pidginu si doporučuju trošku pohrát s nastavením a pluginy a měli byste mít stejně funkční a hezkej IM klient jako byla třeba moje milovaná Miranda .
Statusma myslíš takový ty veselý ikonky s pivkem nebo zeleným listem ? To mi ani nechybí . A buddy myslíš co? To že je to anglicky kamarád a že existuje něco jako buddy list vim .
Veselé ikonky? Stále nechápu ale tušim že mi nechybí . Spíše mně na kopete maličko štve nezměnitelný vzhled seznamu kontaktů ale zase Kopete je celkově jednodušší a nastavení zabere podstatně míň času a energie . Navíc Miranda neumí co vím napřílad automatické nahrazování a zvýrazňování .
Citace: Duffy 02 Prosince 2007, 14:44:39Veselé ikonky? Stále nechápu ale tušim že mi nechybí . Spíše mně na kopete maličko štve nezměnitelný vzhled seznamu kontaktů ale zase Kopete je celkově jednodušší a nastavení zabere podstatně míň času a energie . Navíc Miranda neumí co vím napřílad automatické nahrazování a zvýrazňování .Ty si ich tak nazval ,.. music,beer,angry... + popis statusu ku kazdemu