Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem s CS 1.6  (Přečteno 11400 krát)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #25 kdy: 06 Srpna 2010, 11:47:01 »
Cavte vospolok. Aj ja mam mensi problem.
Nedavno som este fajnovo hral na 1.6 cs portable, no od vcera sa mi to pokazil asi takym sposobom, ze pri spusteni hry menu mi tam seka zvuk
pri prechode po jednotlivych ikonkach, pri jainuti do hry mas strasne velky ping a meno sa mi zmenilo na cenzurian. Neviem mi prosim vas niekto poradit
co s tym spravit? Ak by sa dalo na mail.

Dakujem pekne za ochotu  ;)
Distribuce? Verze Wine? Mně to taky z dosud nejasných příčin lagovalo do stovek ms i zvuk se začínál někedy sekat. Ale ten zvuk to dělá jen s OpenSuse 11.3.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

DON Denny

• Návštěvník
    • Madness-team.cz
« Odpověď #26 kdy: 11 Srpna 2010, 01:08:56 »
mám steam jsem bez problémů.. zkuste si koupit steam, je to jediná věc, se kterou můžeš říct: "Nejsem Lama"
www.madness-team.cz/rs hrdý člen portálu ...

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #27 kdy: 11 Srpna 2010, 11:23:07 »
mám steam jsem bez problémů.. zkuste si koupit steam, je to jediná věc, se kterou můžeš říct: "Nejsem Lama"
NOnsteam, steam pro mě neodlišuje schopnosti hráče.
Steam mi pod Wine nefunguje, i když jsem postupoval podle návodu.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Dub

• Návštěvník
« Odpověď #28 kdy: 13 Října 2010, 20:09:17 »
Zdravim, mam wine 1.1.4.2 a counter-strike 1.6, patch v36 a pocituju horsi odezvu pri strelbe, i kdyz fps mam dost, nevite, jestli je problem s wine nebo s cim? Na starsich verzich ubuntu/wine mi to behalo pomalu lip jak ve windows, tady me mrzi ta strelba.... Uz to hraju docela dlouho, obcas si dam i nejaky turnaj a tohle me prave stve, vsem moc diky za rady :-)
MSI K8N Nforce4 Platinum, AMD Athlon 64 3500+ (Venice), 1GB DDR 400MHz (2x 512 Dual channel), GeForce 6800Ultra 256MB DDR3, WD 250GB SATA2

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.