rozjel jsem to pomoci navodu na ubuntu.wz.cz
Jojo, to je boží návod! Ten mi taky moc pomohl! Ještě, že tam byl. Použil jsem to právě pro mou M55 (tedy teď už vlastně bývalou). Jo a SieFS existuje i jako debianí balíček - zapomeňte na kompilaci

. Jen se v tom člověk nesmí ztratit, když něco není, jak tam píšou

. XMPM jsem zase rozjel s S75.
Nechces napsat navod do wiki? A rozjel jsi to s datovym kabelem pres USB (mam myslim nejaky s cislem 510). Mam CX65 a resim problem s tahanim dat z a do telefonu. Nicmene priste si vyberu neco s modrym zubem. Tam uz by problem s komunikaci byt nemel.
XMPM s USB kablem funguje - právě s tou S75 mi to tak fungovalo. Jak psal reaper, asi se ti bude hodit ten jeho link, protože XMPM s CX65 s největší pravděpodobností nefunguje. Jak jsem psal, M55 mi s tím skvělým návodem fungovala skoro hned, jediný problém byl, že jsem měl starou verzi jednoho programu, myslím že siefs, ale nejsem si jistý.
K té wiki - jsem ochotnej to o XMPM sepsat, ale nestihnu to dřív než za tři dny, protože jedu k dědovi. Ostatně v plánu to už mám několik dní, protože jsem nedávno založil stránky
linuxamobily.wz.cz, kam chci postupně psát své zkušenosti s provozem mobilů na linuxu. Přijde mi, že se tomu český web moc nevěnuje a hlavně informace jsou roztroušené. Teď jsem tam konečně sesmolil návod, jak zprovoznit SiMoCo na Linuxu (resp. Ubuntu). Jestli ho někdo budete číst, budu rád za vaše výtky a pokud by se líbil, mohu jej na wiki taky dát.
Ještě k tomu XMPM, nainstaluj si všechny doporučené závislosti, je to tam myslím v README. Ty, co jsem v repozitářích nenašel, jsem neinstaloval a přesto program funguje. Otázkou je, jestli nebude zlobit nějaká funkčnost. Konkrétně jsem nenašel dva balíčky (pro modrozub a druhou jsem nepoznal). Chce to hledat, třeba v GUI Synapticu. Potom už stačí postupovat podle návodu v readme. Když jsem to zvládl já, musí to zmáknout každý

.
PS - ještě bych dodal, že S88 s XMPM nefunguje, ale snad se to zlepší, protože podporu pro S68 má.