No tak moje zkušenosti jsou takové smíšené
1. v podstatě prázdný xorg.conf, to je sice hezké že chtějí všechno dělat přes grafiku, ale teď mi třeba nefunguje podtaktování grafické karty pomocí aticonfig --set-powerstate=1
zahlásí to chybu, že je neúplná sekce "Display" v xorg.conf. Půl dne jsem s tím laboroval ale nefunguje
2. zásek při vypínání, restartu, nebo restartu grafického prostředí
3. Amarok - všechny písničky v seznamu skladeb se pojmenují podle poslední písničky daného alba
4. zamrzá pořítač - po zamrznutí nefunguje :
ALT+SysRq + S (sync)
ALT+SysRq + U (remount read-only)
a funguje jenom ALT+SysRq + b (reboot)
(tato kombinace slouží k "bezpečnému hrubému" restartu, první příkaz zapíše data z cache na disk, druhý přemountuje disky na read-only a třetí rebootuje)
Ještě doplním že zamrznutí se projevuje docela podivně, hodiny se zdají že jdou, ale ve skutečnosti pouze na nich nabíhá čas z určitého rozmezí (cca 4-5 sekund) a ten se pořád opakuje
5. Neukládá se nastavení Dolphina - po přenastavení velikosti ikon se velikost změní, ale po restartu je znovu původní
6. Nešel nainstalovat doplněk pro firefox - MediaPlayerConnectivity, muel jsem firefox odinstalovat, stáhnout stáhnout linuxovou verzi ze stránek Mozilly (.tar.gz) a nakopírovat do /opt, nyní již jde tento doplněk nainstalovat
no a to je asi tak všechno