Taky jsem se kdysi trapil s rozchazenim Ekigy a OpenWengo - podle mne to stoji oproti Skype za velky kulovy...
Je mi jedno, na cem Skype vydelava, pred pul rokem jsem si koupil 10E skype-kredit do mobilu s Win.mob.6 - a jeste tam mam 6 euro (a to jsem z toho opravdu volal...) Pouzivam Skype uz par let a nejak necitim, ze by Skype na mem PC delal neco spatne...Tu prostou otazku jsem si nedaval a na paranoiu netrpim - anebo ze by?
Neni potreba za kazdou cenu hledat ve vsem strasaky. Napriklad muj kamos zasadne nenakupuje kartickou pres internet (raci zajede 30km na letiste zaplatit letenku u okynka). Nevleze s tim ani do bankomatu, nazaplati tim v supermarketu - je opatrnej. ale o tom, ze kvuli tomu resi neskutecny problemy, moc nemluvi...Proste ma svy zasady a je vylekanej uplne ze vseho - musim se ho zeptat, co ma za sny.
Ja ziju v dnesni dobe a pouzivam veci z dnesni doby. A jestli je tam nejake riziko, tak do toho du s tim, ze to treba fakt muzu byt i ja, kerej za neco zaplati...
Pouzivam Skype, protoze je podle mne nejlepsi, ma ho spousta lidi, nikoho nemusim lamat na neco jineho, bez problemu mluvim, pouzivam webku, chatuju, posilam soubory (az100Mb) a hotovo.
Az bude neco z toho seznamu tak dobre jak Skype, tak se o tom urcite dozvim a budu mit motivaci to vyzkouset. Avsak nejake nejasne bububu - co asi dela Skype na mem pocitaci, mi je sutecne u pr...