Doma mám taky podobný problém, ale jelikož nemám ani šajn čím by to mohlo být, zatím jsem to neřešil a po nějaké chvíli se to zase samo rozběhne.
-
Normálně koukám na internet, pročítám stránky, všechno běhá jak má... najednou mozzila šíleně zpomalí, nenačte lautr nic a trvá to i 10-15 minut a pak jak kdyby se nechumelilo se rozběhne naplno.
Jediné co mě tak napadá co by mohlo vadit je běžící skype, který je jediná další aplikace s přístupem ven. IP adresu mám přidělenou od krabičky od O2. Na w. to dělalo velice vyjímečně, nejčastěji při dlouho běžícím DC++ a následném omezení od poskytovatele, ale nic takového se teď v posledním půlroce nedělo, a žádná kvanta dat nestahuju.
Třeba zrovna včera se mnou taťka mluvil na skypu, normálně jsme se slyšeli, ale z ničeho nic se mu přestaly zobrazovat stránky, kvalita hovoru super, ale vůbec nic jiného na netu mu nešlo, tak jestli je skype takovej pažravec? Když ho pak vypl hovor, net se rozběhl, ale taky už to bylo po těch 10-15 minutách "rozčilování" co se děje

po restartu pak už bez problémů.